VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsmys.

T körde en favorit i repris och gjorde hemmagjord sushi ikväll. Det blev, liksom förra gången, bara med avokado för vi fick inte tag i sashimilax. Jag kommer inte ihåg vad skillnaden är, men här behandlar man inte laxen på samma sätt som hemma. Kanske är det så att all lax måste frysas hemma?

Dagens mat var riktigt bra.

Dagens mat var riktigt bra.

391B5D76-3987-439C-A0B0-39D37824162A 40513259-35AF-4036-B6DD-95DACA16D16B

Hur som helst så kan man inte bara köpa vilken som helst och äta rå. Så det får bli nästa gång. Det var i alla fall riktigt gott denna gången med, men problemet var att maten tog slut innan vi alla var mätta och nöjda. Och det är ju lite av en panikgrej, att äta jättegott men inte få äta tills man inte vill äta mer. Och sen finns det svält och kronisk värk och så vidare…

Hej vardags-CC.

Hej vardags-CC.

Äntligen fredag och jag sitter och väljer vilken Netflixfilm jag känner för att se. T är på fotoklubb (känns som att det alltid är fotoklubb eller bastuklubb i hans liv, lyckost) och barnen sover visserligen inte ännu, men de ligger i samma säng och roar varandra så att jag får lite egentid.

Alice i Underlandet i vår trädgård.

Alice i Underlandet i vår trädgård.

Jag ska ta en av ungarnas glasstrutar och kanske titta på Love and Gelato. Imorgon är det simning och på söndag blir det nog helutflykt med vårt lilla picknickkök. Och tiden däremellan ska vi fylla med en massa roligt och en del måsten. Jag älskar verkligen löftet som fredagskvällar håller.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna