VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ingen vits att vara bitter.

Ikväll var det den tredje gången som Ks pojkar var här och det var… fullt upp. Det gick bra, men ibland får man andas lite extra när man är kvällstrött efter en lång dag och fyra barn stimmar och stojar. Och särskilt när T helt plötsligt fick för sig att skruva upp vår sladdlösa dammsugare i städskåpet och hade dragit ut kylen (för att få ström in i skåpet från uttag bakom kylen), det mesta i städskåpet och en massa verktyg. Då gick min OCD i spinn!

Blandad lunch.

Blandad lunch.

Men nu är klockan nio och allting är undanplockat, dammsugaren sitter där den ska och vi kan äntligen ta det lite lugnt. Vi har bestämt oss för att testa Stranger Things som alla pratar om. Jag vet inte om det är någonting för oss, men testar man inte så får man aldrig veta.

Detta är klänningen som passade. Den porriga har jag ingen bild på av förklarliga anledningar. Ursäkta minen, T kallar mig Annika Östberg när mina mungipor är nedåtvända så här.

Detta är klänningen som passade. Den porriga har jag ingen bild på av förklarliga anledningar. Ursäkta minen, T kallar mig Annika Östberg när mina mungipor är nedåtvända så här.

Idag tog jag tag i att prova mina nya klänningar och det var 50/50. Det vill säga, den ena satt toppenbra medan den andra inte funkade vid brösten. Den blir helt enkelt för porrig. Lite porrig är okej, men man vill ju inte se ut hur som helst. Man är ju faktiskt en respektabel småbarnsmorsa. Så det jag gjorde var att skriva ett snällt email till Adoore där jag berättade hur det var, att jag beställt ordern hem till mamma i Sverige som sedan skickat den hit. Därför har det gått mer än de 14 dagarna man har returrätt.

Så här ser det ut där nere för tillfället.

Så här ser det ut där nere för tillfället. Såklart inte färdigt ännu…

F2B8A03A-2069-4FDE-B567-765547CF42F1

De återkom efter bara någon timme, men sa att så länge som 19 dagar längre än de 14 dagarna kan de inte gå med på. Jag har kanske fel, men jag hade nog tyckt att eftersom omständigheterna är som de är, lapparna sitter kvar och jag bara ville byta till en annan model (inga pengar tillbaka), så kunde man kanske varit lite snäll. Men reglerna är som de är och det är bara att acceptera. Jag kanske kan sälja den vidare eller ge bort den. Ingen vits att vara bitter. Det gynnar ingen.

/CC

 


Kommentarer


 1. Annika K 11 augusti, 2022 on 17:09 Svara

  Så dåligt att de inte ens kunde gå med på att byta :/

  • sydneymamman 12 augusti, 2022 on 14:53 Svara

   Hej A!
   Ja, lite så. Men samtidigt visste jag att risken fanns när jag valde att göra som jag gjorde. Jag försöker tänka att de har sina regler av en anledning. Det är så himla synd att den inte passar för den är väldigt fin!

   Kram,
   CC

 2. cecilia 11 augusti, 2022 on 23:23 Svara

  Så fin klänning, jag har också funderat på att försöka beställa från Adoore hit till USA (eller ja, att mamma får skicka då) men inte kommit loss ännu. Allt är ganska segt i augusti – inte högsommar längre men vägrar låta hösten komma heller :)
  Här i USA beställer jag jättemycket från Amazon, inte kläder men annat, och kläder från Zappos. Man vänjer sig vid free return och de få gånger jag beställer från andra butiker blir jag chockad att returreglerna är så dåliga. Adoore är väl ganska populära nu så dom kanske inte tycker dom behöver vara generösa men det är ju dålig kundservice tycker jag. På tal om TV :) så ser vi Capitani för vi bodde i Luxemburg förut så vi gillar att se bekanta skogar och ställen. Men inte Stranger Things. Jag såg Pieces of her på Netflix, läskig men otroligt bra skådisar.

  • sydneymamman 12 augusti, 2022 on 15:03 Svara

   Hej C!

   Ja, jag har funderat på det länge, men nu slog jag till! Jag rekommenderar det fortfarande för det är bra kvalitet och fin passform. Jag brukar kunna ha svårt att passa i sådana klänningar med ”speciell” plats för brösten, men jag chansade och det gick inte. Men om man mäter sig och kollar på deras storlekar samt väljer någon modell som är mer traditionell så fungerar det nog.

   Zappos har jag inte provat, jag får kolla upp det. Men Amazon är bra. Jag blev lite förvånad att Adoore svarade som de gjorde, men jag känner samtidigt att det står överallt att det är 14 dagar som gäller och jag får väl helt enkelt skylla mig själv. Ibland funkar det ju att chansa!

   Jaha, men då förstår jag att det var skoj att titta på Capitani. Om jag ska vara ärlig så hade vi säkert kunna komma in i den, vi var nog bara inte på humör. Men Pieces of her står på min lista också, så det blir spännande.

   Augusti är ju fortfarande sommar och ni har säkert en massa fina och varma höstdagar kvar också!

   Kramar,
   CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna