VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

High five till mig!

High five till mig! För jag gick till gymmet efter jobbet idag för första gången på länge. Det är lättare, men inte lätt, att ta sig dit på mina lediga måndagar men på kvällen när man jobbat så är det så lätt att hitta trötta bortförklaringar.

En regnbåge över havet idag.

En regnbåge över havet idag.

Jag älskar mitt nya gym! Det är ett stort warehouse och det finns flera av varje maskin så man behöver inte vänta eller fråga om man får ”work in” så ofta. Men det absolut bästa är att det finns så mycket inspirerande människor där. Det lilla gymmet i Terrigal som jag gick på (och för övrigt fortfarande betalar, gah! Jag måste ta mig dit personligen för att cancellera) var mysigt men lite segt, men här på det nya finns det både ögongodis och inspirerande tjejer att ta lärdom från.

Hej på mig.

Hej på mig.

Så ja, jag är on a high och hoppas hoppas att jag har kommit in i min gymrutin igen och kan hålla i regelbundenheten. Men innan gymmet var det jobb och idag fick jag även två paket hem under dagen. Det ena var en utematta som jag beställt lite snabbt härom dagen och den andra var ett paket med två Adoore-klänningar från Sverige som mina föräldrar skickat över.

Lite av dagens mat.

Lite av dagens mat.

1B9934DE-C080-4DBA-BD66-407F7A33D7B9

Dessa vågar jag inte packa upp och prova ännu för jag beställde den mindre storleken av två och har sedan lagt på mig lite. Jag är så rädd att de inte passar! för jag har drömt om dem länge. Men det kommer att lösa sig på ett eller annat sätt.

Vi håller nu på att leta efter en ny serie och började på Capitani, men kände inte att det var den vi ville se, så vi letar vidare. Men det får ske imorgon, för nu är det läggdags.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna