VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vågar ej ta risken.

Det luktar köttfärsfyllda paprikor i huset och jag är så hungrig så jag kan knappt vänta på att de ska bli klara. Ungarna har nu gått och lagt sig, thank God, men innan dess så hjälpte de T att fylla paprikorna och strössla på osten. Så vi får se hur bra de är på att laga mat.

Lunchpaus ute i solen på framsidan.

Lunchpaus ute i solen på framsidan.

C2590DE2-3234-472B-9A70-699AC3ECC08B

Dagen har varit fin. Jag har hunnit med en hel del jobbmässigt och det regn som var lovat hela dagen höll faktiskt upp med flera mellanrum och solen har tittat in i min lilla kontorshörna en stor del av dagen. På lunchen kunde vi till och med sitta ute på framsidan på vår bänk och inta vår lunch i solskenet.

T köpte godsaker på impuls idag. Ungarna blev inte arga direkt.

T köpte godsaker på impuls idag. Ungarna blev inte arga direkt. De ville prova med sprutgrädde ovanpå, haha. 

F2088F97-012F-49B8-99DF-A0E5790AD856

Jag har snabbstädat lite i huset nu ikväll för det kommer barn hit både imorgon och på torsdag och man vill ju inte att ungarna ska komma hem och säga att de hade kul, men att det var damm överallt och äckligt. Om ungar någonsin tänker på sådant över huvud taget. Jag vet inte, men vågar inte ta risken.

Middag på gång.

Middag på gång.

C0D80968-EBBB-46E4-BAF5-9AB09591E008

Nu säger T att maten är klar, äntligen. Så jag ska lägga ner telefonen och sätta på Ozark för en av de sista avsnitten någonsin.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna