VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Back in the loop.

Idag var dagen då jag skulle body scannas. De rekommenderade att man skulle göra det tidigt på morgonen, inte äta någon frukost och inget kaffe. Men, because kids, så var jag tvungen att boka klockan tio och jag hade både ätit frukost och druckit te (om det är lika illa som kaffe i detta fall vet jag dock inte). Barnen behövde till skola och vi har bara en bil, så det var inte mycket att göra.

Solen sken på styrkors Huset idag.

Solen sken på Turkosa Huset idag.

Det var faktiskt väldigt intressant att stå på den apparaten som liknar en våg med handtag och sedan få förklarat för sig vad siffrorna som den spottat ut betyder. Jag är inte i min bästa form just nu, men det var skönt att få veta att alla mina siffror (vatten, mineraler, vikt, muskelmassa etc.) låg inom vad som bedöms normalt för min längd och ålder. Den rekommenderade att jag skulle arbeta mot att gå ner i fettprocent men upp i muskelmassa. Inga överraskningar där direkt. Om tre månader ska jag göra om det igen och då ska jag se till att ha bättrat mina värden.

Lunch och rainbow lorikeets på skolan. Mina favoritfåtöljen, men en dålig bild.

Lunch och rainbow lorikeets på skolan. Mina favoritfåglar, men en dålig bild.

659BE298-D3D0-4C7D-A9B9-5A99AE3CFA4C

Efter mötet passade jag på att träna och det var riktigt skönt idag med. De har precis alla maskiner man kan tänka sig och det är lite skillnad mot det mysiga gym jag varit på i Terrigal de senaste åren. Så jag är väldigt glad att jag tog steget och bytte.

Träning alltså, bästa!

Träning alltså, bästa! Förhoppningsvis är jag tillbaka i loopen nu.

Kvart över tre i eftermiddags var vi sedan på Bs skola för då hade vi kvartssamtal. Det var ett riktigt bra möte och framförallt fick B en massa beröm i alla områden. Stolta föräldrar! Men vi frågade också vad lärarens syn på B och hennes kompis är. De är ju bästa vänner, men med jämna mellanrum kommer B hem gråtandes för att de har bråkat om ett eller annat. B säger att kompisen är elak mot henne och hittar på lögner, men vem vet vad kompisen säger hemma hos sig. De har sådant där drama som man hade i tonåren och inte när man var åtta.

Läraren hade märkt vissa saker, men inte så mycket så vi ska hjälpas åt att hålla koll och uppdatera varandra. Och ifall det behövs senare så hoppar vi in. Så allt som allt en bra utgång. Nu har vi ätit ugnspannkaka och lagt barnen. T ligger fortfarande inne hos dem och verkar ha somnat. Jag får gå in och väcka honom så att vi kan hålla kväll.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna