VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett litet liv kan vara svårt.

När man lever ett litet liv så blir de små sakerna viktiga. Rutinerna blir till lag och ifall de inte görs eller blir fel så känns det ibland som att jorden håller på att gå under. I ett stort liv så hinns inte allt detta småpill med. Man har större saker för sig, viktigare saker, och då spelar det inte någon roll ifall överkastet läggs på fel plats när man stupar i säng med glädje och himlastjärnor i magen.

Magnolian blommar.

Magnolian blommar.

För tillfället lever jag tyvärr ett litet liv. Jag har levt stora liv i mina dagar. Jag har levt mellanliv och i perioder har jag levt små liv. Detta är också en period. Den kommer att gå över och ersättas med mer mening. Med annat än tramsiga rutiner som bryts och bråkas om. Bråk som startas om ingenting alls nästan bara för att man inte har något bättre för sig.

Vi beställde thaimat till lunch för det fanns noll mat hemma.

Vi beställde thaimat till lunch för det fanns noll mat hemma.

7E630AF2-41A2-44AD-BD2E-FE2F4341BA8F

Det är sorgligt egentligen. Slöseri med liv. Kanske inte själva livet i sig för livet som en härlig familj med små barn som trivs ihop är fint det med, men det faktum att mamman inte kan ta in detta och njuta av det utan att längta bort, skapa tråkiga rutiner och se det som ett litet liv är ju ett problem i sig.

Lite konstiga kläder idag. Men någon måste ju ha det.

Lite konstiga kläder idag. Men någon måste ju ha det.

Det stora livet kommer också inifrån. Men i dessa perioder leker det kurragömma. Och jag har inte hittat det ännu. Bara en strumpa här eller där, en använd hårborste eller vibrationen av ett försvunnet leende.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna