VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det är frågan. Vad är frågan?

Nu när jag satte mig i soffan tänkte jag att det var fredag idag. Så det var ju lite synd att det bara är torsdag, men samtidigt kan jag leva med det för fredagar är ju ofta bra dagar.

Frukostmat till varje mål på sistone.

Frukostmat till varje mål på sistone. Och bok, mycket bok.

0EAA49B8-A8AE-443B-9511-F0EE3ED4E558

Jag har precis legat och gosat med O för att försöka få honom att somna och låg då och tänkte på hur man borde ta vara på de ögonblicken. Snart vill han ligga själv och inte kramas längre och då kommer denna tiden aldrig tillbaka. Men som så ofta ligger jag istället och känner mig stressad för allt som ska göras.

Molnen rullar in.

Molnen rullar in.

Jag har haft en bra dag. T har hållit i en stor onlinekonferens två dagar i rad, jag har haft månadsmöte här hemma med min chef i eftermiddag och nu när allt det där är klart så kan man andas ut och slappna av lite. Jag hade egentligen tänkt åka på bio ikväll, men när man bara vill läsa sin bok så verkar det onödigt att ta sig ut i regnet och gå på bio just en dag som idag. Men jag vill se Where the Crawdads Sing och jag hoppas hinna göra det en annan dag innan den försvinner från biograferna.

B gjorde en tandpetshållare till mig och T idag. Det är ju något alla måste ha.

B gjorde en tandpetshållare till mig och T idag. Det är ju något alla måste ha.

C0520A46-16F7-40DD-8CD8-53D8F6131B75

Jag har också fått tips om en serie som heter Mediterranean Life och handlar om folk som letar boende i medelhavet. Det låter verkligen som något jag skulle gilla så nu sitter jag och funderar på om jag ska läsa i min bok eller testa ett avsnitt av serien. T har ännu en grej med fotoklubben så han har stängt in sig i kontoret, så idag är det bara vad jag vill som räknas. Frågan är just bara det. Vad vill jag?

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna