VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett år går fort, va?

Imorse gjorde vi om B till Dorothy i The Wizard of Oz. De har nämligen Book Week på skolan och idag var det Book Parade där alla barn och lärare var utklädda till en karaktär ur en bok. T var med och tittade på, medan jag hoppade över det idag då jag hade mycket på jobbet. Men det hade gått bra och B hade jätteskoj. Imorgon har de utflykt och ska upp till Newcastle på museum. Det händer mycket i hennes lilla liv just nu.

B eller Dorothy?

B eller Dorothy?

434FCE5B-D32F-48E2-BEB9-F46A8664E505

Jag vaknade imorse till trettio WhatsApp-meddelanden med kort och videos från familjen. Mina föräldrar och min syster med familj är alla hos min farbror och faster i Fiskebäckskil, så som vi varit varje sommar hela min uppväxt. Min kusin och hennes (vuxna) barn med partners och nyfödda barn är också där. Två som är så nya så vi aldrig träffat dem. Och jag är så glad att de alla håller traditionen levande, men vad jobbigt det känns att vi inte kan vara med. Nästa år, då smäller det. Ett år går fort, va?

Bilder från dagen. Det mysiga huset är Bs kompis hus där hon var på play date idag.

Bilder från dagen. Det mysiga huset längst ner är Bs kompis hus där hon var på play date idag.

1E1551F3-ECA9-4798-92D3-1C4854BEAC2F B04E06D7-7EDC-4CB7-B985-65F5B9DE3D62 53E52D5D-7FC7-40E3-97BD-E7E6ACCDCAF8

T är och bastar nu ikväll och jag ska just ta en ostmacka och en kopp te och bara njuta av tystnaden nu när barnen också somnat. Det är sista avsnittet av Beauty and the Geek och jag sitter här och bölar helt ogenerat när de pratar så fint om livet, serien och vad de lärt sig. Det krävs inte mycket för att jag ska starta vattenfall ur ögonen nu för tiden. Men det är bara charmigt. Det bestämmer jag här och nu.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna