VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bodyscan och godistjuv.

Jag har så ont i min stackars kropp efter träningen igår. Det är löjligt hur jag går runt som en gammal ledbruten tant av bara vanlig träningsvärk. Men samtidigt så är det skönt att min kropp äntligen fått jobba lite. Den behövde verkligen det efter att ha legat i träda i flera månader.

God morgon, Turkosa Huset.

God morgon, Turkosa Huset.

Jag har gjort mina vanliga övningar hemma idag under dagen och gick även en promenad efter jobbet för att mjuka upp mig lite. Det fick inte önskad effekt, men jag kom mig ut och fick lite frisk luft i alla fall. Jag passar på att lyssna på Sommar i P1 när jag går och det ger mig en sådan sommarkänsla och är alltid mysigt. Det enda är väl att för varje år som går så känner jag igen färre och färre namn på listan. Det är väl så det blir när man inte bor hemma längre och inte hänger med i vad som händer.

Morgon och kväll idag.

Morgon och kväll idag.

0254C2E7-2809-4E6D-8469-C25615354F77 92E50A48-27E4-495B-BEAC-157AAD355808

Jag är i den delen av menscykeln där jag ofta blir enormt sötsugen så just nu sitter jag här med en av barnens godispåsar och försöker hitta något som inte bara smakar kemikalier. Godiset gör sitt jobb, men jag skulle betala ganska mycket för vanligt hederligt lösgodis just nu. Kanske är det dags att beställa lite snart. Fast å andra sidan har jag tid för en body scan (som mäter fettprocent) på mitt nya gym på måndag. Det ingår när man signar upp för nytt medlemsskap. Well well, ju mer den visar på måndag, desto mer kan skillnaden bli i slutändan.

Jag hittade en bild på nästan precis hur jag vill ha det i vårt kök i Hörnan. Bilden från Lantliv.

Jag hittade en bild på nästan precis hur jag vill ha det i vårt kök i Hörnan. Bilden från Lantliv.

Eller, det kanske inte är så man ska tänka?

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna