VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dorothy och gymmet.

Hej lördag och lördagar gillar vi ju. Idag är inget undantag. Vi åkte såklart till simningen och nu för tiden börjar båda barnen i sina olika grupper klockan 9.30am. Och som vanligt var vi sena. Och som vanligt tjafsade vi i bilen om att vi var sena. Och som vanligt gick det bra trots att vi var sena.

Det sitter en man i min trädgård.

Det sitter en man i min trädgård. Och djuren är på grönbete.

Hur som helst. Efter simningen åkte vi till Erina för vi behövde fixa en utklädnad till B då de har Book Week och på onsdag ska de klä ut sig till en person ur en bok. Vi hittade en Dorothy (Wizard of Oz) outfit, och köpte blå sidenband till flätorna i håret och blå strumpor. Vi letade även efter röda skor, men det fanns inga i hennes storlek så det får gå ändå. B är nöjd och nu slipper vi stressa över det i veckan.

En vägg.

En vägg.

På vägen till köpcentret åkte vi förbi ett stort gym som ligger nästan precis över vägen från Erina Fair. Jag har fått en massa rekommendationer om detta ställe och eftersom jag känner att jag behöver förändring och motivation så tänkte jag kanske byta gym. Så idag gick jag in och tittade för man måste skriva upp sig på ett år (för att få betala normala priser). Och det var verkligen jättestort, hade allt och jag blev positivt överraskad. Så nu har jag mailat och sagt upp mig på mitt gamla gym i Terrigal och ska anmäla mig på detta. Jag känner mig exalterad för träning för första gången på flera månader.

Efter shoppingen åkte vi till Charmhaven (som för övrigt inte är så himla charming) och köpte fem påsar sten för att fylla på lite till där nere. Vi köpte också stenplattor som vi tänkte ha som gångsteg i stenen samt åkte till Bunnings för att köpa lister att sätta ovanpå högkanterna på den ”låda” som stenen ligger i. Vi hann fixa lite när vi kom hem men det blev så snabbt mörkt, så jag får ta kort i ljus en annan gång. För varje grej vi gör där nere så skapar vi två till tre nya saker som måste göras. Men det kommer att bli bra när det är klart.

Nu har vi precis tittat på en film på Netflix, Purple Heart, vilken faktiskt var ganska bra trots lite tramsig, ätit frukostmat till middag och nu är det sängdags. Jag ska upp tidigt imorgon och gå promenad med K.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna