VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trött hjärna.

Vi har precis ätit hemmagjord sushi och det var fantastiskt gott! Fastän vi inte hann få tag på fisk innan de stängde, så det blev bara avokadosushi. Vi har gjort sushi hemma en handfull gånger under åren och jag har alltid tyckt att det varit gott, men det har aldrig gift sig så som köpesushi gör. Men idag gjorde det alltså det. Så det här får vi göra fler gånger. Och även med fisk nästa gång.

Finfin middag.

Finfin middag. Vattenmelon till sushi? Ja, så blev det idag.

Annars idag har vi varit på barnens simning (det gick bra och båda var glada), åkt en halvtimme i bil för att köpa en $13 sopborste med skyffel på Target i Tuggerah (don’t even know why) och sedan har jag läst ungefär 200 sidor i min bok (men ändå bara kommit halvvägs). Just nu läser jag The Love Hypothesis av Ali Hazelwood och den är lite löjlig men ändå smart och underhållande. Precis en sådan bok som jag gillar nu på äldre dagar med andra ord. Innan barn läste jag mer seriösa böcker, men min trötta hjärna orkar inte det och även om jag tyckte att det var jobbigt i början (man måste ju läsa ”riktiga” böcker) så embracear jag det nu.

En regnig dag.

En halvregnig men bra dag.

12349604-36CA-4F84-BBC4-F8C228061B15

CC6570AE-B922-4F51-AEB8-93AB2461E175
Jag var ganska tacksam mot det eviga regnet som kom tillbaka när vi kom hem i eftermiddags och hade tänkt börja arbeta i trädgården. Men det gick inte i regnet (synd) så det blev läsa istället. Det passade bra en trött dag som denna. Ibland behöver man bara ta det lugnt.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna