VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Avskyr barn?

Ikväll var en varannan torsdag, det vill säga, Ks pojkar har varit här nu på kvällen medan föräldrarna gick på restaurang. Nu gör man ju vad man vill på sina barnfria kvällar, men de råkade vara på restaurang båda gångerna och vi var på ett finpizza-ställe på vår torsdag. Nästa gång det är vår tur om två veckor så får vi se vad vi hittar på.

Kanel med frulle. Eller tvärtom.

Kanel med frulle. Eller tvärtom.

Men saken är den att så här en kväll några timmar så känns inte fyra barn mer än två. Visst, stöket blir väl lite värre. Men å andra sidan så roar de varandra och man märker inte så mycket av dem. Jag föredrar detta sättet att passa barn mot att ta tid ur sin helg och göra det. Men det är ju för att jag är en självisk person som avskyr barn. Skoja bara. Men jag önskar att jag var lite mer av en bullmamma som älskar att ha en miljon människor flytande runt i mitt hem. Bullarna kan jag baka, men utan en massa människor. Men som sagt, så här går det bra.

Fullt hus.

Fullt hus.

Idag ska vi ÄNTLIGEN titta på sista avsnittet av vår serie, danska Förbrydelsen. Den har varit ganska bra, bara onödigt utdragen. Men varje gång man tänkt ge upp och sluta så har det kommit en vändning och man har blivit fast igen. Så egentligen kanske just det är definitionen av en bra serie. Men nog med snack nu, vi ska trycka på Play och få i oss  lite middag.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna