VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Humor på hög nivå.

Vissa dagar vill man bara gömma sig under en sten. Idag var inte en sådan dag. Haha, skojade bara, för idag var en extrem sådan dag. Humor på hög nivå. Det var jobbigt på jobbet idag av olika anledningar och jag har suttit hela dagen framför datorn till klockan sju nu ikväll.

Frukostmat till lunch och middagsmat till middag.

Frukostmat till lunch och middagsmat till middag.

093FB53B-CFA9-4E80-BD2D-E80F24BD4D86

Men det finns positiva saker med dagen också. Barnen har varit hemma, B för att hon har skollov och O för att han är sjuk. Men de har båda betett sig ganska bra faktiskt och jag har fått mycket gjort. T och barnen flyttade även ut marsvinen på gräset för första gången i deras liv och det var roligt att se hur de blev så glada och sprätte runt. Vi kommer att ha dem ute så mycket det går, men de är känsliga för varma respektive kalla temperaturer så vi får vänta lite.

En hamster och två glada marsvin i frihet. Nästan.

En hamster och två glada marsvin i frihet. Nästan. Man vill ju inte gärna att de ska bli uppätna av ormen som bor i vår trädgård ibland.

4957AA79-6C89-495F-84FC-0A867A3B8A11

En annan glad grej var att min The Five Minute Journal kom idag efter en månad på vift. Det tog inte five minutes att få hit den direkt. Där ska jag skriva snabba positiva grejer varje morgon och kväll som ännu ett led i mitt self development-arbete.

En trevlig journal som bara tar fem minuter att skriva i. Fem minuter hinner man ju med.

En trevlig journal som bara tar fem minuter att skriva i. Fem minuter hinner man ju med.

99D8448D-DBA6-4BC0-BECD-D5B17E8FEF57

Så kan det se ut när man försöker vända på en skitdag. Men jag måste faktiskt säga att tack vare att jag sov riktigt gott inatt så har jag haft en förhållandevis bra dag trots allt och det får man tacka John Blund och IKEAs sängavdelning för.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna