VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Happy Mondays.

Min lediga måndag är snart över och den har varit finfin, så som mina måndagar i princip alltid är. Har man det så bra att man i en tid av sitt liv får lov att bara jobba fyra dagar i veckan så har man ju nästan en skyldighet att vara tacksam och ha bra dagar när man är ledig.

En studie i kanelanvändande.

En studie i kanelanvändande.

Imorse började jag dagen med att rymma undan i köket (såklart) och sedan satte jag mig ner för att planera veckan. Jag kör min Sunday Download fortfarande, fast på en måndag. Därefter tog jag mig lite tid till att läsa min Lantliv. Det är bara det att vår postlåda är ett öppet hål i en uppmurad liten tegelvägg och då det hade regnat när min tidning kom var den helt dyngsur. Jag har spenderat två dagar med att försöka få den torr framför ACn. Så det var lite jobb med att läsa den och en hel massa rivande i sidor som satt fast, men det gick ganska bra. Needless to say att vi ska köpa en postlådebehållare att stoppa i hålet innan nästa nummer kommer.

Snapshots från min promenad.

Snapshots från min promenad.

25380BA4-8E0C-41DC-9ADB-CC11A49771F4

Efter att ha ätit lunch med T gick jag på en promenad och läste sedan ut min bok. Alla tre böckerna som jag läst av denna författare har jag läst ut på lite mer än en vecka styck. Jag gillar dem verkligen. Nu är det dags för en annan av alla böcker jag har väntande på hög. Vid två så ringde dagis (tredje gången i rad som de ringer på just måndagar!) och berättade att O har fått någon slags ögoninflammation och han ville bli upphämtad. Så barnen var hemma redan vid tretiden istället för sex som de brukar. Det vill säga, mindre egentid för mig, men det gick bra det med.

Mitt hus i hösten.

Mitt hus mitt i vintern. Kanske borde vi plocka in citronerna…

51BF3651-DFC2-43CB-B1F6-30ABB83FFE68

Nu blir det lasagne till middag också och sedan ska vi titta på ännu ett avsnitt av evighetsserien. Det börjar i alla fall närma sig upplösning nu. Det ska bli spännande att se ifall det var värt det.

/CC


Kommentarer


 1. Lisa 11 juli, 2022 on 14:33 Svara

  Hej,
  Vem är författaren & vad heter böckerna?
  Behöver boktips såhär inför semestern 🤗

  Kram Lisa

  • sydneymamman 13 juli, 2022 on 13:16 Svara

   Hej L!
   Ja, det var ju lite slarvigt av mig att inte skriva vem det var. Sorry😊
   Läs författaren Emily Henry, hennes senaste heter Book Lovers och de tidigare två Beach Read och People We Meet On Vacation. De borde ju vara översatta till svenska också. Om man inte gillar rolig och lättsmält romans (som ändå är smart) så ska man nog inte göra sig besvär, men jag älskar dem alla!
   Ifall de läser dem, låt mig gärna veta vad du tycker!
   Kram,
   CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna