VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jättedifferent.

Vi var uppe till halv ett inatt igen. Jag vet inte riktigt varför, men ibland vill man bara inte att dagen ska ta slut.

Jag idag. Och vårt hus från gatan. Lite hipp som happ, men det passar bra med oss.

Jag idag. Och vårt hus från gatan. Lite hipp som happ, men det passar bra med oss.

F0D55172-6385-4CFB-A4F3-C920F7017EEA

Vi hade tittat på väderleksrapporten och visste att det skulle regna i princip hela dagen idag, så vi skyndade oss inte upp imorse. Jag låg och läste min toppenhärliga bok och T gick upp efter ett tag och redigerade lite bilder. Det var nästan tur att vi hade en tid att passa för annars hade det nog inte blivit många knop gjorda idag.

Det är bra att ha sköna vänner med pool. Lite väl kallt idag bara.

Det är bra att ha sköna vänner med pool. Lite väl kallt idag bara.

Vi hade nämligen blivit inbjudna till E och A, våra svenska kompisar i Terrigal, klockan tio. De hade hittat ett nytt bageri som öppnat och ville bjuda på fika. Vi åt olika slags muffins, wienerbröd med bär på, chocolate eclair och så vidare. Mycket gott! Men framför allt så var det så himla skönt att bara dricka te och hänga tillsammans utan ”krav”. När man är med folk man inte känner så väl så kan man inte riktigt slappna av helt och fullt och det kan ta energi. Men när man är med människor man känner och som dessutom är avslappnade i sig själva så kan man tanka energi istället. Och barnen leker så bra på egen hand så de behövde vi knappt märka av heller.

En massa gräddskum.

En massa gräddskum. Som foampartyn man gick på på Kos. Same same, but also jättedifferent.

4B7DBC7E-A9CB-488A-9A78-4AAA724C59C0 1118DF1A-C5D2-490A-AA51-27E9D407AA2E

Vi hängde där till runt ett då vi började bli hungriga och åkte till McDo. Det har blivit lite väl mycket onyttig snabbmat på sistone och det är dags att bättra våra vanor igen. Men den dagen var inte idag. Vi åkte runt lite med bilen i regnet för att utforska och stannade vid ett ställe där det var höga röriga vågor och det hade samlats enormt mycket skum på stranden. Vågorna som kom upp såg ut som grädde och var helt tysta och det var en häftig känsla att stå mitt i ännu ett av naturens under.

Finfin lasagne till middag.

Finfin lasagne till middag.

Därefter åkte vi till skateparken eftersom det hade slutat regna för en stund. O testade ett nytt hinder med sin scooter, eller en ny bowl i alla fall, hade ett ordentligt fall men fortsatte ändå. Han har verkligen hittat sin grej som han älskar. Efter en stund började det hälla ner regn igen så vi sprang till bilen och åkte och handlade mat. Väl hemma lagade T lasagne medan jag plockade och fixade. Sedan hann jag läsa lite mer i min bok, inklusive några riktigt najsiga sexscener.

Nu har vi ätit och jag tittar på Australian Ninja Warriors innan det blir serie igen. Helgen sa klick och sedan var den slut. Så kan det gå.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna