VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snarly Harley.

Idag kunde jag inte hålla mig längre. Jag har suktat länge och väl, men idag var dagen jag tryckte på knappen och handlade på Adoore. Det finns så mycket fint, och mycket som inte alls skulle passa på mig, men denna gången fanns storlekarna också.

Vi fick ett par timmar av sol idag. Välbehövligt.

Vi fick ett par timmar av sol idag. Välbehövligt.

8BC38592-6CCA-4DC4-AA5E-81CBAAF5587B FA51E2D8-26C5-4075-95D8-74B616B1AAC0

Problemet är dock att jag är precis mittemellan två storlekar. Detta vet jag eftersom de har ett väldigt bra storleksschema och jag mätte mig med måttband. Och i vanliga fall så hade det inte gjort så mycket ifall det blir fel då man har 14 dagars bytesrätt. Men jag skickar dem hem till mina föräldrar (de skeppar endast inom Sverige) och kommer nog inte veta ifall de passar förrän om någon månad. Nu tog jag den mindre storleken för jag tänkte att det är den typ av klänningar som ska sitta tight. Men vem vet, kanske får jag sätta mig på strikt diet, haha joke. Det löser sig. Men jag hoppas hoppas att de passar.

Frukostlunch.

Frukostlunch. Och Snarly Harley.

0677240C-7EA9-4701-81AB-9CCD270432D0 D5CA5856-FD35-4842-8756-F66EBD05CDF9

Vi insåg igår när vi hade bullat upp med bullar och choklad för att titta på sista avsnittet på vår serie Förbrydelsen att det faktiskt inte var sista avsnittet (vet inte vad vi fått det ifrån). Vi tittade på nummer 13, men tydligen finns det hela 20 avsnitt. Så nu blev vi lite av. Ska vi verkligen kolla på sju avsnitt till? Vi funderade på att sluta, men nu har vi ju kommit så långt. Och lite sugen är man ju på att veta hur den faktiskt slutar. Och att googla är faktiskt fusk. Så nu får vi bita ihop och köra ända in i kaklet.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna