VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Midsommarfest. Lite sent.

Jag har nog träffat och pratat med fler människor idag än på resten av året sammanlagt. Typ.

God morgon, lördag.

God morgon, lördag.

Imorse var vi på kalas på ett sådant där lekland med hoppborgar. Det var B som var bjuden, men eftersom det var en regnig dag så betalade vi för O separat så kunde han också få gå in och leka och hoppa. Och våra svenska vänner, eller snarare pappan i familjen, släppte av sin son på kalaset och satt sedan och pratade med oss medan deras yngre barn lekte med O. Och jag stod och tjattrade med några mammor på kalaset och hade det trevligt. Flera av dem sa vilken fin tjej B är och vilken bra vän hon är till deras barn. Så det var fint att höra.

Kebabtallrik och bilpromenad.

Kebabtallrik och bilpromenad.

CDB09E1A-46E7-4A82-830A-4C45397C0A88

1E6319F4-2A1B-41D8-8BE6-3BB27D27E1A0
Från kalaset åkte vi på en liten bilpromenad i husområden vid en flod och när jag sedan insåg att vi var nära vårt kebabställen i Lake Munmorah så var vi såklart tvungna att inta vår lunch där i form av kebabtallrik. Mums. När vi kom hem var klockan tre och jag målade naglarna, slog in presenten till F som jag varit hos ikväll och fixade och donade lite. Men klockan gick så snabbt så helt plötsligt var det bara en halvtimme kvar tills K skulle komma och hämta upp mig och då blev det bråttom.

Hittade denna vad som present till F. Funderar på att köpa en till mig själv också.

Hittade denna vas som present till F. Funderar på att köpa en till mig själv också.

2674904A-5EEB-47BC-B4A8-7A1593581864

Sedan bar det av till F och där träffades vi sjutton stycken svenska tjejer i gänget för att fira midsommar. Det var en massa godsaker och lite bubbel slank också ner. Gänget är så himla härligt, alla har sina egna personligheter men alla är också trevliga, positiva och inkluderande. Så som människor som flyttat runt och rest runt ofta är eftersom att de har träffat tillräckligt mycket olika människor för att inse att olikheter är något bra.

Midsommarfest. En vecka för sent, men vad gör det? Jag tog kort på maten efter vi alla hade tagit en första omgång. Men man fattar grejen. Det var gott! Efterrätterna ville tyvärr ej vara med på kort.

Midsommarfest. En vecka för sent, men vad gör det? Jag tog kort på maten efter vi alla hade tagit en första omgång. Men man fattar grejen. Det var gott! Efterrätterna ville tyvärr ej vara med på kort. Knappt mitt trötta ansikte heller så här mitt i natten.

03DE8E31-6F71-4485-AF8F-FE9D6CFB4ADE B4D6A671-A27A-4C68-B4F3-331F8863034D

Nu är klockan snart midnatt och jag har just kommit hem och är nu redo att lägga mig, full av ljus i själen efter en toppenbra kväll.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna