VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En bättre dag.

Många dagar, kanske de flesta dagar till och med, mår jag okej och fungerar som en vanlig människa. Idag var en sådan dag, igår var det inte.

På väg till optikern.

På väg till optikern. Nyckelringen var en morsdagspresent från O.

Ikväll efter jobbet åkte jag till Erina Fair och gjorde en grundlig undersökning hos optikern. Han sa i princip att han rekommenderar mig att operera ögonen eftersom jag har sådana problem med kliande ögon när jag har linser på mig, samt inte trivs i glasögon. Det kostar ju ganska mycket, tror det ligger runt 70k SEK, men det vore en dröm att kunna se!

En och en halv vecka senare och Os öra är nästan helt igen.

En och en halv vecka senare och Os öra är nästan helt igen.

49CD0508-3D23-4044-9AF5-3E155767B909

Efter optikern så gick jag till food courten och köpte stir fry chicken med ginger sauce och ris och åt det medan jag läste min bok. Nu är ju inte köpcenterrestauranger favoritmiljön direkt, men när man får sitta i lugn och ro och bara bry sig om sig själv så är det ju så skönt. Efter ett bra tag insåg jag att klockan var mycket och sprang till affärerna. Jag köpte dagiskläder till O på KMart, eftersom de förstörs efter tre, fyra gånger på dagis. Där hittade jag även en present till en kille som B ska till på kalas på lördag och sist men inte minst köpte jag en fin vas på Adairs till en tjej i svenskgänget som jag ska till på (försenad) midsommarmiddag på lördag.

Dagens mat.

Dagens mat.

0BA37DE3-D08D-4CF3-BAB5-53B6A16EC884

Jag är ganska dålig på att vara förberedd i vanliga fall, men när jag väl är det så mår jag så bra! Nu behöver vi inte tänka på det på lördag. Nu sitter jag i bilen och skriver, egendomligt nog, men det är dags att åka hem till T så att vi hinner se serie ikväll också. Det är mycket viktigt. Så nu ska jag stampa på gasen. Och köra totalt laglig hastighet såklart…

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna