VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ledig måndag.

Idag var första gången på flera månader som jag somnade i Os säng vid läggning. Jag är så himla trött.

Magnolian har fått en blomma igen. Jag är så glad över dessa träd.

Magnolian har fått en blomma igen. Jag är så glad över dessa träd.

Det har varit en bra ledig måndag, så som det brukar vara när man är ledig. Okej, förra måndagen när O spräckte örat var väl inte ideal, men annars njuter jag så himla mycket av min extra lediga dag och är så tacksam, så det spelar inte så stor roll vad man gör. Men idag planerade jag veckan som vanligt och sedan kom jag mig ut på en långpromenad på en av mina favoritrundor här i Wambi, där jag går lite bland hus och en bit på stranden också.

Promenad i Wamberal. 7km blev det idag.

Promenad i Wamberal. 7km blev det idag.

D8BFA799-1E29-4831-9163-0054EC1922A8 1C57AD5B-8DCC-4B23-919D-843CBEB3C6FB 132231A5-F657-4D56-B72B-B69AAD32B49D

När jag kom hem satte jag mig och vek veckans tvätt framför TouTube och sedan hann jag inte jättemycket mer idag innan barnen kom hem. Vi hade en bra metod där ungarna var tvungna att duscha och sätta på pyjamasen direkt när de kom hem. Sedan åt de och vid sju var de redan helt klara för sängen och då kunde de få titta på tv. Detta för att T åkte på bio ikväll för att använda våra vouchers som går ut på torsdag. Idag såg han Top Gun och han ska gå även imorgon och då titta på Elvis. Jag har funderat på att gå en av dagarna i veckan också, men kände inte direkt att det var något jag var sugen på att se. Jag vill se Top Gun, men den kan jag titta på hemma någon gång senare.

Lunch i mitt turkosa hus.

Lunch i mitt turkosa hus.

FA7B77D7-83C0-4F80-A49A-A4C6989C88E7

Nu ska jag utnyttja att klockan inte är så mycket och gå och lägga mig. Jag känner dessutom att det är en förkylning på gång så den ska jag försöka sova bort. Hoppas att det fungerar.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna