VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Myskväll.

Äntligen kan jag sitta ner, phew. Ungarna ligger i sängen, de sover visserligen inte ännu, men förhoppningsvis snart. T har åkt iväg för en session med kameraklubben och kommer nog hem sent. Och jag har plockat undan i köket, städat undan i badrummet efter ungarnas dusch och så vidare. Så nu förtjänar jag att sitta ned lite.

Dagens mat. T köpte med lite pajer och quiche till middag eftersom han hade bråttom iväg. De var inte direkt någon höjdare mpste jag tyvärr säga.

Dagens mat. T köpte med lite pajer och quiche till middag eftersom han hade bråttom iväg. De var inte direkt någon höjdare måste jag tyvärr säga.

EF0123FE-34BD-4340-BE9B-D5E22B576009 9B7D3412-6E5E-410C-9D1D-D52CE16B06AF

Jag funderar på vad jag ska titta på nu när jag kan mysa för mig själv ikväll. En film, serie eller YouTube. Eller så kanske jag ska läsa min bok. Kvällen är full av möjligheter. Det piper här i bakgrunden för marsvinen är här vid mig, i en långsmal låda från vår nya dammsugare som T har gjort lite gångar och hinder i så de kan leka. Vi ska givetvis inte ha denna låda mer än tillfälligt, för då får jag panik, men ett tag kan till och med jag klara av det. Hur som helst så har vi köpt en Dyson, en sådan där liten smidig sak, för sagda marsvin skräpar ner så mycket runt sin bur  och det finns inte en chans att man orkar dra ut dammsugaren med sladd ur städskåpet varje gång.

Piggisarna har roligt i hinderbanan.

Piggisarna har roligt i hinderbanan.

51F01E9B-6806-437A-8603-630602A30BAC A4745790-9699-48B0-BF3A-62F9B9B9430E

Det är ju midsommar, men eftersom vi inte har någonting med gänget förrän nästa lördag så åker vi nog bara med familjen till Manly och har lite god picknick imorgon. Inte så bara det heller såklart eftersom jag älskar Manly. Men nu blir det en kopp te och choklad framför… vad jag nu bestämmer mig för till slut.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna