VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Date Night.

För två veckor sedan hade vi Ks två pojkar här efter jobbet medan K och J hade egenkväll och gick på restaurang. Idag var det vår tur. Så vi hämtade upp barnen på after school care och förskola vid fem och körde dem rakt hem till deras hus. Sedan åkte vi vidare till Gosford där vi bokat bord på en finpizzeria klockan sex.

Breaky.

Breaky.

Vi började med en charkbricka att dela på och både ostarna och köttet (salami och prosciutto) var riktigt bra. Därefter åt T pasta med räkor och jag åt en Margherita. Ett glas rött blev det också. Sedan blev vi så himla mätta, så där som man blir efter pizza och annat brödigt och ostigt. Men att kunna sitta i lugn och ro i mysig miljö och bara prata om framtiden och vad som än poppade upp i huvudet var väldigt trevligt.

Hej hej.

Hej hej.

När vi ätit klart tog vi en liten runda för att promenera av oss mättnaden och därefter gick wi till Wollies och köpte choklad för att bygga på mättnaden igen, haha. Sedan var det dags att åka tillbaka för att plocka upp barnen, vilka inte heller ville åka hem. När barnen kommit isäng vid kvart i nio tittade vi på serie en stund och nu sitter jag här och skriver med Top Gun i bakgrunden. Den är ju ändå bra den filmen. Det ska bli spännande att se den nya som alla pratar om.

Mycket mat.

Mycket mat. Men långt ifrån allt.

Men nu kör vi snart fredag och sedan är det helg. Midsommar där hemma och vi får se hur vi uppmärksammar det här hos oss eftersom att det inte blir någon midsommarsamling med svenskgruppen i år. Dock blir det tjejmiddag nästa helg för att fira lite försenad midsommar och det duger för mig.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna