VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mord och Bibeln på en dag.

Imorse när jag körde barnen till skola/förskola så var parallellgatan till skolans gata avspärrad. Jag tänkte inte så mycket på det då och antog att det var en olycka eller att de höll på att bygga något.

Blå himmel idag med.

Blå himmel idag med.

27FCA6C5-D21D-49A7-B5A5-604369297C0E

Men det visade sig att det hade varit skottlossning i en lägenhet där tidigare på morgonen. Skjutningar i Terrigal, nu har världen verkligen blivit uppochnervänd. I Terrigal sker knappt ens cykelstölder eller förolämpningar. Men precis som det ofta är så verkar det vara någon slags uppgörelse som inte har med oss ”vanliga Svenssons” att göra. Och det är också därför som jag inte känner mig orolig, men det är såklart ändå synd om de människor som är inblandade.

Ett stycke flickebarn.

Ett stycke flickebarn.

I vårt vanliga liv har jag annars haft bra jobbmöten och lyckats pricka av en del. Ikväll har vi fixat en utklädningsoutfit till B som har Hero Mufti Day imorgon i skolan. Det vill säga, man klär ut sig till en hero (läkare, brandman etc.) och som det står på lapparna så får man för det privilegiet betala $5. De pengarna går till en skola som drabbats av översvämningarna, så det är toppen. Men det provocerar mig att de säger att man ska betala för att man inte bär skoluniform för en dag. Ja ja, det är som det är. B ska i alla fall gå som lärare, så det blir nog bra.

Os öra mår finfint idag. (Antiinflammatorisk kräm på).

Os öra mår finfint idag. (Antiinflammatorisk kräm på).

B har även hunnit vara arg på mig idag för att hon inte går på scripture som vissa av hennes kompisar gör. Scripture är att de en lektion i veckan har bibelstudier. Men detta väljer man och vår dotter har det av förklarliga skäl ej (vi är icke-troende). Men det tycker hon alltså är elakt. Såklart får hon själv bestämma när hon är lite större, men det är ju ett av få privilegier med att vara förälder, att vi än så länge får säga ja eller nej.

Detalj för morgondagens utklädnad.

Detalj för morgondagens utklädnad.

Men nog om bibelstudier för nu blir det The Killing, te och choklad.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna