VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Partaj!

Det är fredag igen och jag är väldigt glad för det. Vi alla har haft fyradagarsvecka och den har gått ovanligt snabbt även för mig som alltid bara har fyra dagar. Och nu är jag redo för en helg med fest i Sydney!

Vi är inne på yoghurtfrukostar nu. Det kanske märks…

Vi är inne på yoghurtfrukostar nu. Det kanske märks…

Jag har spenderat kvällen med att sy en knapp på den topp jag kanske ska ha på mig, tvättat mina jeans (vilka inte alls kommer bli torra i tid, synd för jag har inget annat) och så ska jag måla naglarna och så vidare. Vi passade även på att köpa en weekendväska på hjul idag, vilket vi har pratat om länge, så nu har jag något att packa i också och slipper bryta ryggen genom att släpa runt min axelväska.

Även om vi inte är färdiga så är det så trevligt att komma ner under huset nu för tiden.

Även om vi inte är färdiga så är det så trevligt att komma ner under huset nu för tiden.

0BB67E4C-DF62-41D7-9268-5BCB6B0AA9B8

Det är ju så att jag bara ska vara borta en natt och jag ska bara in till Sydney, men det är ju roligt att göra en grej av det och så har man ju faktiskt roligare om man känner sig fin och fräsch (plockade ögonbryn, nyrakade ben osv.). Vi åker inte förrän efter lunch-ish, så det blir fortfarande simning imorgon och kanske hinner vi till Wagstaffe om vi har tur. Fast kanske inte ändå…

Soldyrkare.

Soldyrkare.

Nu blir det lax med broccolini och kall sås framför The Killing. Älskar fredagar med förväntningarna och förhoppningarna om en bra helg framför en!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna