VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinstlotten.

Jag pratade precis med vår vän Ian i Bronte. Han har födelsedagsmiddag på lördag, den som blev ombokad från en månad sedan eftersom han fick Covid, och denna gången ska jag gå och inte T. Vi har hela tiden sagt att en av oss kommer, så slipper vi fixa barnvakt, och nu har jag dragit vinstlotten.

Hej idag!

Hej idag!

De har bokat en restaurang mitt inne i Sydney CBD, Mr Wong, vilken ska vara väldigt bra. Därefter går vi troligtvis ut för drinkar och sedan sover jag och K hos dem i Bronte och tar tåget tillbaka nästa dag igen. Detta känns lite väl stort i min hemmadepression just nu, men jag vet också att det är precis något sådan jag behöver. Att bara få slappna av och ha kul med vänner. Det blir tio av oss i det gamla gänget, vi som var ute och festade loss varje helg i city innan barn och innan gammeltråket kom och invaderade oss.

Sollunch idag igen.

Sollunch idag igen.

6DE330A6-7AAD-459C-9D89-5A10ADDEC3EB

Jag måste bara hitta något att ha på mig, det är inte lätt att vara snygg när man är kall. Det fanns ju en tid, mina första trettio levnadsår närmare bestämt, när kalla och snygga kläder var vardag, men det var länge sedan nu. Men det löser sig, något passande borde bo i min garderob.

Nu ikväll var T sugen på räkor så det blir den gamla klassikern avokado med räkröra till en middag av rester. Det blir bra det. Och sedan en tidig kväll för mina hjärnspöken behöver sova så att de kan spöka imorgon med.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna