VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Torpdrömmar.

Jag spenderar mycket tid just nu på att titta på massa fina torp och torpinredning. Det är klart att jag måste längta hem till Hörnan något otroligt precis när vi bestämt att vi inte ska åka hem i år. Om vi hade åkt hem hade jag kanske istället varit besatt av att vilja fixa Turkosa Huset. Aldrig ska det vara lätt.

Utelunch.

Utelunch.

281D734B-7607-4FD2-9889-72752B92F5FB

Hörnan är inte riktigt det mysiga torp som jag hade velat att det var. Men det har potential och om ett hus blir till salu i den by där Ts föräldrar bor, där han spenderat varje sommar hela sitt liv när han växte upp, och där det endast finns typ 20 hus, så är det inte läge att vänta på något annat. Och jag hade gått förbi det många gånger innan det blev till salu och tänkt att ”Det där lilla huset hade passat oss”. Och av en slump så blev det faktiskt vårt.

Hörnan med potential.

Hörnan med potential.

0FDB66D3-BBDD-44C9-BBA0-7116D3EDE847

Så nu går jag runt i någon slags blandning av svensk torpsommar och australiensisk vinter, men det fungerar det med. Och det skadar ju faktiskt inte alls att planera en massa hur Hörnan ska se ut när man väl kan gasa sedan. Vi funderar till exempel på att T ska åka hem själv redan runt påsk och försöka få elen fixad och så mycket som bara går av annat. Och så kan vi göra de mindre sakerna när vi kommer till sommaren, som att dra ut 25383663 spikar ur innertaket till exempel.

Ikväll blev det faktiskt promenad. Månen lyste över havet.

Ikväll blev det faktiskt promenad. Månen lyste över havet.

Vi får se hur det går, men jag längtar så mycket tills jag får leva torpdrömmar. Även om det lär ta några år. Worth waiting for.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna