VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett år i huset!

Jag sitter och tittar på A Star is Born som råkar gå på TV. Säga vad man vill om den filmen, men den nötskalar (nytt ord!) ju ändå den drömmen många av oss har, att vara bra på något och få leva ut det på en scen med en het man bredvid. Haha, eller det kanske var mest jag? Fast på andra halvan av filmen stänger jag av, för även om den är bra så orkar jag inte med krossade hjärtan och elände. Orkar inte gråta idag.

Solen har kommit för att stanna.

Solen har kommit för att stanna.

1335052A-AA09-473B-A4ED-B5C3CF96C797

Vips så var det fredag och långhelg för oss alla fyra. Dagen har varit lång, men ändå ganska bra när det gäller det mesta. Jag hade en liten dipp, men den hann inte dippa så djupt så det var ju bra. Imorgon är det simning och när vi kommer hem ska vi ha lite födelsedagsfika med K och familj för att de ska få vara med och fira B på ett hörn. Det blir mysigt.

En färgglad lunch på altanens staket.

En färgglad lunch på altanens staket.

Igår var det förresten ett år sedan vi flyttade in i Turkosa Huset! En av de lyckligaste händelserna i mitt liv. På ett sätt har det gått snabbt och på ett annat sätt har vi bott här alltid. Det är bara så rätt. Trots mus i köket på natten (har satt en slags fälla nu), mögel, asbest och what not. Det är mitt lilla turkosa drömhus.

Vårt gamla kök hamnar sällan på bild. En vacker dag ska det få sig ett lyft.

Vårt gamla kök hamnar sällan på bild. En vacker dag ska det få sig ett lyft. Men det fungerar bra så länge. Förutom stolarna, jag avskyr de svarta stolarna!

Men nu börjar det gå utför för Lady Gaga och hennes rockstar, så nu byter jag kanal. Och hungrig är jag. En nattmacka coming up.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna