VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ultrarapid.

Lugnet har precis lagt sig efter att vi haft fyra ungar här ikväll. Två av dem var såklart våra egna. Men det har gått bra, det var bara ett par, tre timmar och då klarar man vad som helst. Nästan i alla fall. Vi hade Ks barn medan föräldrarna gick på restaurang och fick vara lite själva. Och om två veckor gör vi tvärtom. Bra upplägg faktiskt, men vi får se hur länge vi lyckas hålla i det.

En finfin dag idag med.

En finfin dag idag med.

4CF6B443-9560-4D4E-A157-2CB0E6AD8A0C

Annars har dagen gått från långt ner i de djupaste dalar till högt upp bland bergen. Jag får nog erkänna att jag är lite deprimerad, fast det är jag så himla trött på att prata om nu så just idag struntar vi i det. Det kommer utan tvivel komma upp framöver också. Varesig jag vill eller ej.

Hej hej.

Hej hej.

DB76C051-36C7-43CF-A5EB-BF5DE2110F7F

Det som är bra är i alla fall att veckorna går i ultrarapid och det är redan helg igen imorgon. Det är dessutom långhelg eftersom det är Queen’s birthday. Det roliga är dock att det inte alls är drottningens födelsedag eftersom hon fyller år i april. Konstigt det där, men jag tar gärna en röd dag med familjen oavsett riktig födelsedag eller ej.

Jag fick hem min nya skrivbok med monogram idag. Min andra tog slut imorse så det var perfekt timing. Fin, tycker jag.

Jag fick hem min nya skrivbok (för mina morning journals) med monogram idag. Min andra tog slut imorse så det var perfekt timing. Fin, tycker jag.

Vi har lite olika planer så det blir nog en bra helg den här gången också. Men först sovdags och sedan jobbdag.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna