VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kids and old friends.

Morgonen började med Bs tal i aulan i skolan som vi föräldrar också fick komma och titta på. Det var två vinnare från varje klass och sex klasser per årskurs, så vi lyssnade på tjugofyra tal från ettan och tvåan. Det gick hur bra som helst för B, helt ”felfritt” och hon var så glad och nöjd efteråt. Roligt! Pojken som vunnit i hennes klass fick panik när det var hans tur, stackarn. Så han sprang ut och sedan fick man veta av läraren som följt efter honom att han inte klarade av det. Bra ändå att barnen får veta att så kan det kännas ibland och då behöver man inte tvinga sig.

En lite nervös flicka imorse.

En lite nervös flicka imorse.

3DC4083B-2E91-41C2-AC89-1C2970A3DF23

Nu ligger B och hennes kompis Giselle inne i vår extrasäng och tittar på paddan. De har sleep over och har bestämt att de inte ska sova förrän 9.30pm. Det är ju nästan min sängdags. O var toktrött ikväll och skrek som en galning när han skulle duscha och få på sig pyjamasen. Och såklart skrek han även ”I don’t want to sleep, I’m not tired at all!”. Två sekunder efter att huvudet landat på kudden så sov han. Varför kämpar barn så för att slippa sova? Allt jag vill är att gå och lägga mig.

Sådant som jag tycker om.

Sådant som jag tycker om.

ADCA93C0-8E4D-49DD-B7B5-CF68ACCB5F07

Jag fick ett meddelande igår av en gammal vän som jag ej pratat med på flera år. Vi träffades på gymmet när vi båda bodde mitt i smeten i Kings Cross, innan barn. Hon är från Irland och nu hade de varit hemma och hälsat på, men råkat ut för en bilolycka. Det lät riktigt obehagligt, men som att de var okej nu. Som tur var. Hur som helst var det så himla roligt att höra ifrån henne. Ibland är det kul att ta upp gamla kontakter och knyta an igen. Vi får se om vi får till en träff snart.

När man fryser och lånar Ts nya morgonrock över kläderna.

När man fryser och lånar Ts nya morgonrock över kläderna.

35D43B3B-FA90-437B-ABF9-C9953663A1F4

Det är väldigt mycket barngrejer just denna veckan för imorgon ska vi vara barnvakt åt Ks pojkar i några timmar så att de vuxna kan gå på date night och så om två veckor byter vi så att de har våra kids och T och jag gör något. Vi som aldrig har barnvakt, det kommer att kännas konstigt. Men skönt såklart.

Fullt hus och gul linssoppa. För oss vuxna.

Fullt hus och gul linssoppa. För oss vuxna.

95C01E5E-7208-4306-A6D5-5297F92477BA 19B8022E-4DA7-45DA-9EC9-BC6FD24BF673

Nu kommer T med middagen, man är lite bortskämd ibland. Fast i och för sig finns det ingen som ställer till med så mycket stök i köket som T, och det är ju såklart jag som får ta det. Men så får det vara. Värt det ändå för en god middag.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna