VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ska skärpa mig.

Och så var denna tisdagmåndag snart över och den har varit bra får jag säga. Det stora jobbmöte jag skulle ha på torsdag blev idag istället och det känns skönt att det är färdigt så kan jag hinna med en massa andra saker resten av veckan.

Lunch ute på altanräcket.

Lunch ute på altanräcket.

En sak som är konstig är att jag har kommit in i en ganska lång period där jag absolut inte har längtan till gymmet eller efter att träna. Men så kan man ju få ibland, så det är inte det jag syftar på. Men det konstiga är alltså att jag inte ens längtar ut på promenad de flesta dagarna. Jag kan komma på mig vissa dagar med att jag inte ens har varit ute ur huset och det är inte den person jag brukade vara. Visserligen hade man inget val tidigare när man jobbade på kontor, men som jag har nämnt innan så när man kommer ur sitt momentum så tar det lätt stopp. Jag måste verkligen hitta det roliga i att röra mig igen.

Det börjar se fint ut nere i husets armhåla.

Det börjar se fint ut nere i husets armhåla. Dock ej klart än. Såklart.

En annan sak som inte är så rolig är att vi har hittat musbajs i huset. Här går man och betalar för marsvin så får man möss gratis vid samma tid. Närå, men det känns inte så himla fräscht att ha dem springande där vi rör oss och har vår mat etc. så det måste vi råda bot på. Jag vet ju att det är ganska vanligt i gamla hus, men vi har klarat oss undan hittills.

Soliga dagar. En vinter som passar mig.

Soliga dagar. En vinter som passar mig.

Imorgon bitti klockan nio ska vi följa med till Bs skola för då har de sina tal. B vann talet i sin klass för tredje året i rad (en kille och en tjej i varje klass) och imorgon ska alla vinnarna hålla sina tal i aulan och så väljs det ut två vinnare. Spännande! Fast om man får vara självisk så hade det inte gjort mig något ifall hon inte vunnit i år. Jag tycker det är jobbigt att tänka mig in i Bs situation och hur nervös jag hade varit om jag var henne. Men som så mycket annat så gäller det bara att: Skärp dig, CC!

Så jag ska skärpa mig. För allt handlar tydligen inte om mig.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna