VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tappat momentum.

Man tänker, om man haft det bra som jag har under Covid, att det inte har påverkat en så mycket. Men det har det ju. För det första har vi nog alla mer eller mindre vaknat upp lite och insett att livet inte bara är att leva hur som helst, vart som helst och med vem som helst. Men det andra som jag börjar känna mer och mer av är att man inte kunnat resa, inte ens röra på sig kortare sträckor och man har liksom kommit ur sitt momentum. Allting är lite lugnare, tystare och tar lite längre tid.

Att vakna till en rosa himmel imorse gjorde mig glad.

Att vakna till en rosa himmel imorse gjorde mig glad.

FA3ACF3A-8B4E-419B-A968-B1798176DD1F

Jag vaknade upp med känslan imorse och igår morse att jag längtar efter att träffa nya spännande människor, uppleva lite och connecta. Det är ju en hel värld där ute och det känns så läskig ibland att man har en sådan otroligt liten cirkel där man lever. Särskilt när vi inte åker hem till Sverige på sommaren. Jag har sagt det innan och säger det igen, jag vill leva här, vill bo i detta huset med min familj, men jag måste ändå vidga vyerna och vara öppen för nytt. Jag vet inte riktigt på vilket sätt ännu, men jag kommer nog på någonting.

O har tittat på mer TV denna sjukvecka än någon människa i hela livet. Vad gör man när båda jobbar och har massor att göra och barnet är sjukt? Det bör tilläggas att O har älskat det.

O har tittat på mer TV denna sjukvecka än någon människa i hela livet. Vad gör man när båda har stressigt på jobbet och barnet är sjukt? Det bör tilläggas att O har älskat det.

868A69B2-66D7-4D91-9EB4-904259208997

Jag har just kommit hem ifrån frissan och som alltid var det riktigt skönt att bli ompysslad. Jag fick en väldigt bra massage också, så det var toppen. Tjejerna som jobbar där är i princip alla runt 21 och de är så roliga att lyssna på. Alla står med varsin kund, men ändå så pratar alla med alla som i en serie ungefär. En utav de unga söta tjejerna hade nyligen blivit singel och nu pratade de om att anmäla henne till Love Island, Big Brother eller The Bachelor. Det var högt och lågt och mycket skratt. Och så blev jag fräsch i håret på kuppen också.

Nu är det gråa borta!

Nu är det gråa borta!

EEA241A9-4C78-4CFA-9904-7DE2503DBAC8

Nu ska vi försöka få ungarna isäng. De är på skränhumör, jag hörde dem från inne i huset när jag gick ur bilen uppe vid gatan. Och det betyder att minst sex andra hus kan höra dem också. Det är en sak att ha roligt, men att skrika och skräna känns inte så kul. Förhoppningsvis är de trötta nog att somna fort så att vi får lite kväll. Vuxentid är alltid välkommet.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna