VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Äta upp min hatt.

Det har börjat bli kallt i Aussieland och det är ju inte så konstigt med tanke på att den officiella vintern börjar imorgon, den 1:a juni. Idag har vi burit upp våra element från källaren och har ett i mitt rum och ett i Ts kontor under dagen och på natten flyttar vi det ena från Ts kontor till barnens rum. Vi har ju en AC, men den har inte räckvidd längre än vardagsrummet med tanke på englasfönster och oisolerat hus. Säg välkommen till höga elräkningar framöver!

Förlåt för hur jag såg ut när jag var kall.

Förlåt för hur jag såg ut när jag var kall.

Idag har det äntligen vänt för lilla O som haft feber i nära en vecka. Han har börjat prata igen, äta och börjar likna den glada energiska unge som han faktiskt är. Men nu är det Ts tur att vara sjuk istället. Han har haft feber idag och det har, som alltid när han är sjuk, varit riktigt synd om honom. Det säger jag med lite ironi och lite sanning för det är klart att det inte är roligt att vara sjuk, men han är samtidigt ganska dålig på att vara just det. Han är sjuk så sällan så han har inte riktigt kommit på hur man gör. Låt oss vänta några dagar tills jag blir sjuk och lika gnällig, så får jag nog äta upp min hatt.

Han äter igen!

Han äter igen!

Idag har vi också tagit kontakt med ett par olika uppfödare av marsvin, men jag vet inte riktigt om vi har kommit så mycket längre. För de vill sälja två hanar, istället för två honor, och så har de långhåriga raser och vi vill ha korthåriga. Jag tycker i och för sig att de långhåriga oftast är sötare, men vi vill inte ha extra jobb med att hålla dem rena osv. Och så tänker jag, möjligtvis totalt felaktigt, att min allergi kan reagera mer på de långhåriga än de korthåriga. Det är ju tur att vi har Sydney nära för där finns fler uppfödare och alternativ ifall vi känner att vi behöver det. Söndag närmar sig nu med stormsteg så det är dags att vi blir lite organiserade.

Jag var tvungen att gå ner och kolla läget idag. Allt låg som jag lämnat det trots en liten skur tidigare på dagen. Så lycklig!

Jag var tvungen att gå ner och kolla läget idag. Allt låg som jag lämnat det trots en liten skur tidigare på dagen. Så lycklig!

Jag ska höra med T om han orkar med att titta på serie ikväll, annars får jag klara mig själv och välja något annat. Men det är mysigt det med. Och soffan är precis framför ACn, så härifrån lyfter jag mig inte gärna förrän det är dags för min varma säng.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna