VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det svänger.

Giva man mig sol och sömn så skola jag vara glad hela långa dagen. Ungefär så var det idag. Det var soligt när jag vaknade, jag hade sovit gott och då var det inte alls lika jobbigt att tänka på en ny dag som det var vid samma tid igår.

Frukost idag.

Frukost idag.

Det var mycket som skulle hända idag. Först jobb såklart och vid elva kom vår nya städerska (i Sverige finns så mycket regler och jag tror inte man bör säga städerska. Men jag hänger inte med på allt som är rätt och fel. Det enda som spelar någon roll är att jag respekterar alla människor och alla jobb lika.) som vi har bestämt att vi ska ha varannan vecka ett tag framåt. Jag är ju bäst på att ha saker på sin plats. Men jag är inte alls bäst på att damma, dammsuga eller putsa fönster. Och det är inte T heller. Och när helgen kommer så har vi så mycket annat vi hellre vill göra och då blir det inte städat heller. Alltså städar man lite här och där och sedan blir det panikstäd när någon ska komma hit. Städhjälp är inte så dyrt eller ovanligt här, så vi tycker helt enkelt att det är värt det ett tag.

Hej blå himmel, jag älskar dig.

Hej blå himmel, jag älskar dig. Havet där borta är inte kattskit heller.

Sedan började det närma sig dagens slut på skolan och då skulle B hämtas med sin kompis, de har haft friluftsdag idag, och så skulle de leka/hänga hemma hos oss en stund. Det var bara det att ungefär en timme tidigare så ringde de från förskolan och sa att O hade fått feber. Så det var bara att åka och hämta honom, ringa Bs kompis mamma och avblåsa play daten samt ställa in vår barnvaktning åt Ks barn imorgon. O hade fått febernedsättande och var glad och ganska pigg när jag kom, men han hade sjuka ögon och var glad att få komma hem och vila.

Febrig O fick komma hem tidigt.

Febrig O fick komma hem tidigt.

F5D02C59-1E49-4812-8581-2F324245F7F4

Nu ikväll har vi testat vår nya torktumlare. O hade passande nog kissat i sängen imorse och möjligheten att tvätta och sedan torka sängkläderna på en dag (fastän inte sommarvärmen var här och kunde torka på naturlig väg) var en fantastisk känsla. Japp, vi är ungefär 30 år senare än alla andra, men någon ska ju vara det. Innan detta blöta år så har det fungerat att torka tvätten på torkställ inomhus, men not so much anymore.

Utan att vi visste att vi tittade på sista avsnittet av Morden i Sandhamn så tog serien plötsligt slut och det är jag inte glad för. Fast den var inte lika mysig i slutet så jag fick ändå en slags långsam avvänjning. Vår nya serie är Bäckström och än så länge är den riktigt bra. Kvällar med en chokladbit och en kopp te framför en bra serie är det bästa. Dagen är gjord och man kan koppla av. Det passar mig.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna