VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Så svårt, men så fint.

De jobbigaste dagarna är de när man vaknar på morgonen och bara känner att det inte går. Man vet inte ens hur man ska ta sig igenom dagen. En riktig måndagig måndag med andra ord, oavsett vad för dag det är.

Det har blivit yoghurt till frukost några dagar nu. Med en massa frön, äpple och kanel på. Gott!

Det har blivit yoghurt till frukost några dagar nu. Med en massa frön, äpple och kanel på. Gott!

Jag klagar ganska mycket, jag är medveten om det. Och det är ju som man säger, anledningen till det är väl helt enkelt att jag har det så bra så att jag kan klaga. Hade någon i familjen varit riktigt sjuk, om huset brunnit upp, eller om det skett någonting riktigt stort i livet som varit jobbigt så hade man inte haft en tanke på alla dessa små saker. Men faktum kvarstår att jag ibland vaknar upp och har en sådan ångest och panik att jag inte vet hur jag ska klara av det. Sedan blir det ofta bättre under dagen och så kommer ett par riktigt bra dagar eller en vecka och då klarar man ett tag till.

Vi har satt upp hyllorna jag köpte på H&M i Sydney i helgen. Det blev riktigt bra. Och så har jag testat det gröna nagellacket jag fick i Morsdagspresent.

Vi har satt upp hyllorna jag köpte på H&M i Sydney i helgen. Det blev riktigt bra. Och så har jag testat det gröna nagellacket jag fick i Morsdagspresent.

FF5696F6-78C6-47B0-8E2B-FD95885E86FA 99D10100-FC6A-4E58-A341-1B000A7B197C

Idag var det en sådan dag som började med panik och ångest. Det regnade och var grått och jag orkade bara inte. Dålig sömn i flera nätter var nog orsaken till det mesta, men det är också svårt att vända just trötthet tycker jag. Men det blev bättre. Regnet lättade och himlen tittade fram. Och jag klarade mig igenom dagen även om jag har fått lite gråtlust ikväll vid några tillfällen också.

Turkosa Huset och dagens middag.

Turkosa Huset och dagens middag.

7916C64C-67C9-42A2-8227-90F91491E657

Nu ligger barnen och jag ska ta det lugnt ett tag. Och jag ska definitivt ligga i sängen klockan tio för att bädda för en bättre dag imorgon. Livet alltså. Så svårt, men så fint.

/CC


Kommentarer


 1. Lisa 24 maj, 2022 on 21:40 Svara

  ❤️❤️❤️

  • sydneymamman 25 maj, 2022 on 13:06 Svara

   Hej L!

   Tack, det värmer!❤️

   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna