VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bye bye, city lights.

Sedan klockan sju ikväll är jag hemma i verkligen igen. Det känns okej, men jag hade inte haft något emot att stanna i city några dagar till heller.

Ny tröja.

Ny tröja.

Vi har haft det så otroligt bra. Imorse vaknade jag vid fem igen, så himla onödigt, och låg och lyssnade på podcast efter podcast med sleep meditation, men precis när jag började rycka för att somna så vaknade jag av någon anledning till igen. Men jag låg i alla fall och vilade och det borde ju ha hjälpt lite i alla fall. Kvart i nio gick jag upp för innan dess hade jag inte velat störa K som låg och sov bredvid mig.

Hobby.

Hobby.

Efter en dusch packade jag ihop mina grejer och när K sedan var duschad och klar gick vi ner för den underbara frukosten. Den var lika god idag. Dock åkte locket av när K hällde hallonsås över sin yoghurt så hon fick ungefär fem centimeter sås och väldigt lite yoghurt i sin skål, haha. De andra gästerna fick ingen hallonsås denna morgon.

QVB, världens vackraste köpcenter. Fast inte just på den här bilden…

QVB, världens vackraste köpcenter, typ. Fast inte just på den här bilden…

Vi gick tillbaka till H&M då vi inte hann gå igenom allt igår innan vi blev lunchhungriga, och jag hittade en massa fina kläder till barnen. Vi gick även på några andra butiker och åt sedan lunch i food courten på gågatan, Pitt Street. Jag åt tacos med guacamole och det var mums. Sedan gick vi till en nagelsalong där vi bokat pedikyr. K brukar göra gelnaglar och det testade jag också för första gången. De håller i ungefär sex veckor, påstår hon. Så det känns skönt att ha fräscha fötter ett tag framöver.

Vi gick tillbaka till hotellet för att hämta upp våra väskor och sedan fick jag ångra att jag handlat så mycket eftersom jag knappt kunde bära alla mina väskor och påsar. Klart att jag var tvungen att köpa tunga keramikfat att dra hem! Men så värt det ändå. Hemresan gick i övrigt smidigt och när jag kom hem och fick gosiga kramar så blev det såklart lycka i kroppen. Barnen blev glada för sina kläder och de hyllor jag köpte som vi ska sätta upp vid deras våningssäng.

Nu steker T fisk som ska ätas med grönsaker till Sandhamn. Jag tror att det bara är två avsnitt kvar nu. Sorgligt. Hur som helst är Sydney en fantastisk stad och jag längtar tills vår nästa tjejhelg!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna