VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I mitt esse.

Sängarna är som en gräddbakelse, men inte sov jag bra ändå. Men strunt i det, jag är i Sydney med min fina vän och vi har glidit runt i Sydney hela dagen och bara haft det bra.

En del av hotellfrukosten och hotellet. Vi får komma tillbaka någon annan gång när solen är framme och ligga här och njuta.

En del av hotellfrukosten och hotellet. Vi får komma tillbaka någon annan gång när solen är framme och ligga här och njuta.

2AFC1D88-F128-4107-B51A-0CED63B8FB9D EC686EBA-95D0-43F1-85CA-B9B08DDBCA03

Men först åt vi hotellfrukost såklart (äta hotellfrukost är mitt livs största hobby). Vi hade sett till att betala redan innan så vår frukost ingår. Och man kunde dels beställa från en meny, K beställde Eggs Benedict och jag beställde smashed avo på glutenfritt bröd, men så hade de en vanlig buffé också. Där plockade jag på mig kokosyoghurt med frukt och en massa såser (passionsfrukt, jordgubb etc.), te, ostar, vanlig frukt, och så hade de en juicepress där man stoppade ner vad man ville. För mig blev det apelsin och vattenmelon och det blev riktigt gott.

Delar av fina Sydney.

Delar av fina Sydney.

324151AC-B5EB-4A7B-9659-11956F72FCFA 39D50AA9-E048-401B-A7AD-6832C603DD09

Efter frukosten gav vi oss ut på stan och första stoppet var att rösta i valet som är idag. Det gick smidigt och lätt så det var skönt. Vi vet fortfarande inte vilka som vinner så vi får se om ScoMo blir kvar eller om någon annan blir premiärminister. Därefter började den stora shoppingrundan och jag köpte en hel del. Alltifrån en pyjamas, ett löspuder, en tröja, två vägghyllor till ungarnas våningssängar, två serveringsskålar och så vidare. Det var en skön känsla att shoppa loss lite efter att hållit igen ganska länge. När vi inte orkade gå runt mer så gick vi till vårt favoritställe för sushi, dit vi går varje år på denna resan, och det var precis lika fantastiskt gott som vanligt. Sydney är en otrolig stad när det gäller mat av alla nationaliteter och kaffe för den delen!

Slushi och shopping.

Slushi och shopping.

CE837A38-C64D-4773-93BD-3FD87246A7AE 1D911906-C073-4EC7-B26A-EF3A711C0581

När vi var klara på sushistället och gick tillbaka till hotellet var klockan redan halv åtta. Efter en till liten runda för att köpa choklad och cola så bestämde vi oss för att stanna inne ikväll och bara hänga på rummet. Sagt och gjort. Det blev alltså ingen kväll med middag och drinkar som planerat. Men ibland behöver man bara mysa runt i pyjamas på sitt najsiga hotellrum. Och se fram emot morgonens hotellfrukost. Det räcker för mig.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna