VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På vift i Sydney.

Det har varit en lång och stressig dag, men så 6.38pm så träffades jag och K på tåget mot Sydney. Vi var framme på hotellet lite över åtta, Crown Plaza i Darling Harbour, och det är väldigt fint och mysigt. Det roliga var dock att vi fick byta rum tre gånger för vi hade beställt rum med två singelsängar, men de två första hade dubbelsäng. Till slut så blev det rätt.

Central Station samt hotellrummet. Jag tar kort och K pratar med sin mamma.

Central Station samt hotellrummet. Jag tar kort och K pratar med sin mamma.

7221F4E7-E1DB-45EB-94C4-370535FC2F75 A6EFA37E-786A-413C-A5B7-BF99B08D95CB

Vi gick ut på stan för att hitta någonting att äta och jag kände att jag var sugen på thai. Vi Google Map:ade och fick upp ett thaiställe nära där vi var, vilket har öppet till 2am. Så skönt med city ändå, allts. Är jag sugen på thai halv tio så kan jag få thai halv tio. När vi kom dit så visade det sig att det inte alls var ett halvskabbigt lysrörsställe så där som det kan vara. Det var istället värsta festen med livemusik och varm och rolig inredning och vi kom direkt in i stämningen. Varför flyttade vi ifrån stan, sade jag? Just det ja, för att det kostar $2,000,000 för en garderob med kokplatta.

Gott med thai!

Gott med thai!

DD0E4DB5-AD29-4BB7-BA6E-A446DE11C04E

Maten var toppengod (fast K’s var så stark så att hon nästan brann upp) och vi kommer absolut att gå tillbaka. På vägen tillbaka till hotellet gick vi förbi ett Guylian-café och köpte några snäckor var för att avsluta kvällen. Och nu är vi tillbaka på rummet, mätta och glada och trötta när klockan snart är halv midnatt. En bra helg har haft en bra början!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna