VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sakta men säkert.

Jag satt uppe till midnatt igår och tittade på The Holiday som gick på TV. Det var så mysigt att hänga i soffan med en kopp te och lindtchoklad så jag fastnade. Och konstigt nog så reagerade min kropp på tröttheten genom att vakna klockan fem imorse. Tack så mycket.

Barnaktiviteter på morgonkvisten.

Barnaktiviteter på morgonkvisten.

701E4192-F545-43C4-A334-65712CCAFF90

Men det har ändå varit en riktigt bra dag. Det brukar ju vara så på helgerna. Det kan ske ganska mycket innan det blir en dålig dag för man har ganska ofta tid och kraft att vända på det. T kom inte hem inatt, han var på pokerkvällen till halv fem imorse och då fanns det noll taxi, Uber eller bussar så han sov kvar hos vår kompis i Terrigal. Därav blev det bara jag och barnen som åkte till simningen imorse. På en annan tid, i en ny hall och 45 minuter istället för de vanliga 30. Men det gick bra för B och hon sa att det var roligt.

Solen tittade minsann fram idag. Hej kompis, jag har saknat dig.

Solen tittade minsann fram idag. Hej kompis, jag har saknat dig.

1D8408E0-4CCB-4F03-A9D3-4D9F45AFC346

Efter simningen åkte vi till den vanliga lekparken och där hade vi bestämt träff med K och hennes två pojkar. De leker så himla bra ihop allesammans så jag och K fick faktiskt en massa tid för oss själva så att vi kunde prata vuxenprat. Efter två timmar åkte vi hem, då var T hemma och hade legat och sovit en stund, och så åt vi lunch tillsammans. Och efter det så gick vi ned och spenderade de kommande fyra timmarna nere under altanen och fortsatte att gräva på det området där vi ska ha sten. Det är ett mycket större jobb än vad jag trodde från början då allt är snett och lutar och vi vill att stenen ska ligga kvar samtidigt som vi inte vill ha det för platt eftersom att vi vill att vattnet ska kunna rinna av. Jag har svårt att se framför mig hur det kommer bli, men förhoppningsvis blir det bra till slut.

Det går åt rätt håll. Och vår nya kompis Sherlock kommer att vara till stor hjälp när vi ska ladda sten.

Det går åt rätt håll. Och vår nya kompis Sherlock kommer att vara till stor hjälp när vi ska lassa sten.

4B252A1E-F123-42BC-95BF-582740A1AFCE C7D5B154-2E76-4E81-877F-29FB923F5AFE 998C6AB6-3718-4342-9709-F1E24FCAC4D6

T har precis varit på Bunnings för att köpa en skottkärra, eller rullebör som skånske T säger, och han skulle även köpa sidoplankor till stenområdet. Men plankorna var fem meter långa och eftersom de snart skulle stänga fanns det ingen som kunde hjälpa honom med sågen. Så det blir att åka dit imorgon igen.

En ljum dag och härlig kväll.

En ljum dag och härlig kväll.

Nu sitter kidsen och tittar på film och jag ska mysa en stund med en bok. Jag löser Marian Keyes nyaste och det kan ju aldrig gå fel. Och sedan blir det Sandhamn en gång innan T åker bort i fyra kvällar och jag tvingas titta på annat. Ve och fasa.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna