VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bara lilla jag.

Fredag, allas vår glädjedag! Alltid välkommen och alltid med lite pirr i magen.

Jag idag.

Jag idag.

Det bästa med denna fredagen är att B har bytt grupp i simningen, vilket betyder att hon inte börjar åtta på lördagsmorgonen längre utan så sent som 8.45am. Det gör ju faktiskt stor skillnad. Varje femminutare extra på morgonen är välkommen. Medan fem minuter på kvällen inte känns lika viktiga. Hur som helst så åker vi till simningen och går till lekplatsen efteråt som vanligt. Och dit kommer K med pojkarna och möter upp oss, så det blir roligt. Ks äldsta pojke är Os bästa vän och eftersom K är min så passar det alltid bra att ses.

Vi håller på att fixa med inneblommorna, bära ut dem och vattna dem ordentligt.

Vi håller på att fixa med inneblommorna, bära ut dem och vattna dem ordentligt. Och så har vi något litet djur som älskar att mumsa på vår chili.

A7E27762-A4A1-4658-9AF7-B9DE9DAC4A24

Nu visar de The Holiday på TVn här framför mig av någon anledning. Jag gillar verkligen den filmen, men frågan är varför den går nu. Fast förresten, det kan bero på Christmas in July kom jag på just nu. Detta egendomliga fenomen där vissa som vill firar en extra jul i juli av den enkla orsaken att det är kallt då. Man ser i affärerna att det poppar upp lite julgrejer, lite julljus och så vidare. Vi har gjort det en gång för länge sedan. Mötts upp med gänget och ätit julmat. Men det var ingen tradition som höll i sig.

T är och spelar poker hos en kompis ikväll så det är jag och kidsen. Jag ska gå in till dem igen, men har jag tur så har de somnat. Jag sitter och funderar på ifall jag ska äta den ravioli som var planerad middag eller ifall jag bara ska ta frukostmat. Om jag ska vara ärlig så har jag redan bestämt mig. Det blir frukostmat. Orka koka upp massa vatten. Närå, men jag älskar ju frukost så varför inte.

Så nu ska jag fixa det och sedan blir det Det sitter i väggarna eller något annat mysigt innan det är dags att stupa isäng.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna