VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stackars B!

Oj, vilken dag! Jag var uppe lite efter fem efter en ganska stressad sömn och konstiga drömmar. Men jobbmötet imorse och träningen vi hade gick bra och jag lärde mig mycket som vi kan använda i vårt bolag framöver. Men det är skönt att det är avklarat och imorgon är det nu bara drygt en halv dags jobb, eftersom vi åker klockan halv tre. Då blir det semester, tjoho!

Ganska häftigt ställe vi var på imorse. Periodiska systemet på byggnader.

Ganska häftigt ställe vi var på imorse. Periodiska systemet på byggnader.

79710617-EBB8-4E18-96DD-F8EA7E934271 06072340-A8B8-4AB4-8196-1E5595C98A26

Men solket i bägaren är att B kom hem sjuk från after school care ikväll. Hon är riktigt snuvig och har ont i huvudet (omöjligt Corona eftersom det bara var ett par veckor sedan hon hade det för andra gången). Stackarn hade sagt till en lärare på ASC att hon kände sig sjuk, varpå denna sa att hon skulle ringa till mamma och pappa så att de (vi) kunde hämta. Sedan hörde hon inget mer (och frågade dumt nog inget mer heller), men satt på en pall och väntade på att vi skulle komma i två timmar. När T kom halv sex, vanlig tid alltså, var hon jätteledsen och upprörd för att vi inte kommit. Men ingen hade ringt varken T eller mig, så vi hade ingen aning. Jag har skrivit ett mail till dem bara så de vet vad som har hänt.

Goda dumplings!

Goda dumplings!

FE90131E-A535-40D6-B848-3C406419FFB0

Hur som helst så får vi hoppas att hon mår bättre imorgon och att hon orkar med att ha roligt i helgen. Vi alla behöver denna lilla semester så mycket. Vi har som sagt inte haft semester med övernattning sedan 2019. Jag känner mig glad i min trötthet och längtar till helgen, men först ska jag njuta av middag framför Sandhamn. Det blir dumplings idag.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna