VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I min ensamhet.

Det är bara jag och O hemma ikväll. De hade strejk i skolan så B gick till en kompis istället under dagen. Och när vi skulle hämta så ville hon hellre stanna kvar och sova över. Och så blev det. Dock har hon inte sin uniform etc hos kompisen, så T får åka och lämna alla grejer imorgon bitti innan skolan. Så kan det gå. Och T är inte hemma ikväll eftersom det är varannan onsdag och varannan onsdag är det bastuklubb.

Fin dag idag.

Fin dag idag.

8365677C-D8D3-40C5-8468-79F0E9358588

När det var dags för O att duscha nu ikväll så var han extra busig. Han sprang iväg och höll på och sedan blev han rent utav elak. Han testade mig, såklart. När han stod där och höll emot, sparkade och var allmänt jäklig så var jag på väg att tappa det och skrika åt honom. Men jag bestämde mig för att andas och inte skrika och det tog en liten stund, men till slut lugnade han sig och gick och duschade utan problem. Detta är ju inget nytt för de flesta, men jag själv brukar lätt gå över till att höja rösten. Det jag försöker säga är att jag upplever att det faktiskt går bättre om man inte tappar humöret och vrålar åt barnen. Lättare sagt än gjort ibland dock. Men dessutom så slipper man det dåliga samvetet efteråt.

Lunch.

Lunch.

Imorgon har jag för ovanlighetens skull jobbmöte utanför hemmet. Och vi ska åka iväg 7.15am, vilket gör att jag kommer att behöva gå upp tidigare än på drygt ett år. Men det blir bra och när det är avprickat så kan jag starta om och börja packa och planera för Shoal Bay-semestern på fredag. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna