VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En firardag!

T fyller 42 år idag och därför stod klockan på sex imorse. Jag vaknar alltid sex ändå, men går inte ofta upp förrän senare. Men nu tassade jag ut i köket, hörde ljud från barnens rum och såklart var B vaken sedan ett tag tillbaka eftersom hon var så uppspelt över dagen.

BCBEA8C9-D854-446C-94E1-F273F42B9805

Snubbeltråd.

Snubbeltråd.

Jag vispade grädde i min KitchenAid, bästa hjälpredan, skar jordgubbar och monterade ihop tårtan med sylt, hallon och grädde mellan lagren. T har under åren provat ut och kommit fram till precis vilken blandning som han tycker är den bästa så då är det bara att lyssna. Jag kokade te och hängde upp en girlang, allt medan barnen blåste ballonger som skulle knytas och B tog hand om girlangerna i människohöjd. Det var bara det att hon satte dem som snubbeltrådar, så vi har gått och klivit över dem hela dagen.

F07C6036-AD8D-40D0-9D2E-9C9C0BA4ADA6

När vi var klara så gick vi in till T med tårta, bricka och presenter sjungandes Ja må han leva. Och glad blev han minsann. B hade såklart gjort flera olika kreationer så som teckningar, kort och lite annat. De var jättefina och särskilt en strand som hon hade klippt och klistrat. Av mig och barnen skulle han få en bok, men den kom tyvärr inte i tid. Men huvudpresenten var att jag skrivit ut ett presentkort med lite information för han ska nämligen få gå och testa på kryoterapi (man går och fryser ner kroppen till extremt låg temperatur för att få en ”nystart”. Det ska vara bra både för psyket, rent fysiskt och ha en massa andra positiva effekter). Jag hade aldrig velat testa själv eftersom jag avskyr att frysa, men tror att det passar honom. Och han tycker att det ska bli jättekul att prova, men är lite nervös för hur det kommer att kännas.

Vi har pratat med våra familjer som ringt och grattat och nu har vi lagt barnen och ska äta den av födelsedagsbarnet önskade mat, vilket är räkor med baguette och olika kalla såser. Det ska bli mycket gott! Grattis T!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna