VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Take that, T!

Det har varit en lite spretig dag idag, men ändå en bra sådan. Jag har ju varit ledig som alltid på måndagar och hann med att veckoplanera imorse (så som jag lärde mig av life coachen) och skriva email till Bs lärare och after school care om att hon inte kommer nästa måndag eftersom vi ska på semester! Jippi! Shoal Bay, here we come!! (På fredag alltså, ska inte gå händelserna i förväg).

Två små CCs.

Två små CCs på väg i säng.

29399266-F9EA-4168-88D5-45CCBF79CEB9

På morgonkvisten kom ett ordentligt regn efter klarblå himmel, så våra planer på att gräva lite mer där nere blev uppskjutna igen. Men på Ts lunch åkte vi till Burbank för att kolla på olika växter till både trädgården och inomhus. Vi har bland annat bestämt oss för att vi ska sätta en häck mot båda grannarna för att få det lite mer enhetligt. Så vi tittade på olika sorter, men kommer troligtvis att välja Viburnum, vilken vi har några meter av redan sedan vi flyttade in uppe vid vägen.

Att handla växter med T är inte lätt.

Att handla växter med T är inte lätt.

DA23D49B-3E48-48DE-8B9E-E427398003D5

Sedan började det roliga. T är helt otrolig när det gäller växter (och tavlor med, men det hör ej hit). Han tycker nästan inte att något är fint och gick runt runt i en timme säkert innan han gick med på att köpa det jag hade plockat ut för att han ”inte hittade något bättre”. Han var på glatt humör, det var inte det, men han tar det på så stort allvar och tänker på färg, form på bladen, hur den kommer växa och så vidare. Så slutar det med att ingen växt är bra nog. Till slut köpte vi tre stycken, två nere till tvättstugan och toan och en växt med kruka som jag inte fick köpa för T (fick och fick, men han gillade den inte.

Så ful att T inte kan titta på den. Verkligen synd om honom.

Så ful att T inte kan titta på den. Verkligen synd om honom.

När vi kom hem så ställde jag den, som jag hade tänkt, på nattduksbordet i hans kontor/gästrummet varpå han säger ”Jag kan inte ha den här inne och sitta och titta på den hela dagarna”. Men då pekade jag på en hög av papper och skräp bredvid hans stol på golvet och frågade ”Så du kan sitta här i fyra dagar och titta på den där, men när din fru kommer och sätter in en växt i din periferi så klarar du inte av det?” Haha! Behöver jag säga att växten står kvar?

Dagens middag.

Dagens middag.

Precis när jag hade bytt om för att gå på en promenad så ringde Ks partner för K är borta över dagen och han själv satt i bilkö utanför Sydney och hann inte fram till dagis innan de stänger halv sex. Så T stack iväg och hämtade fyra barn istället för två. Och då kände jag att jag kanske inte skulle sticka iväg på promenad och lämna honom själv, så jag stannade hemma och hjälpte till i det kaos som kom. Men det var mysigt och vi hann bara mata dem alla och de fick leka en stund, men sedan kom J.

Nu blir det dock god mat i form av kyckling innan sängdags och imorgon vaknar vi till Ts födelsedag. B är totalt exalterad.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna