VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vacker och hungrig.

T fick nästan dåndimpen precis nu när klockan är 9.30am och jag berättade att jag måste ha McDonaldsfrukost. Till saken hör att vi har ätit frukost, för två timmar sedan innan vi åkte till simningen. Men som jag sa till T att upp till fyra dagar efter mens så är jag ravishing. Så sa jag, men kom i samma stund på att det betyder typ vacker och inte superhungrig som jag tänkte. Det var såklart ravenous som jag tänkte säga. Men det är väl ganska fint att tänka att i ungefär fyra dagar efter mensens slut så är jag helt otroligt vacker och delightful.

En liten fin en.

En liten fin en.

Hur som helst är T och barnen nu inne på McDo och beställer hash browns, pannkakor och muffins. Vi gör aldrig detta, beställer frukost alltså, äter på McDo gör vi då och då, så barnen är superexalterade. Det underliga är dock att jag sitter här på parkeringen och kön till Drive Thru’n är superlång. Det står nog 15 bilar där. Är det många som åker till Maccas för lördagsfrukost tro? Eller åker de kanske hit för en morgonkaffeislattemedextraskumochoreosocker? Typ.

Morgonpromenad från simskolan och Maccas!

Morgonpromenad från simskolan och Maccas!

0A3FECDA-7E62-4619-88D5-6DA2C47B5B29 3E86A8F1-1EE3-4E0C-9BBB-2DDB88784002 2DCC786D-BB0C-4052-BC19-EAD28AA9EC7F D3345748-6D4A-4CA8-B30C-765C0212768F

Strunt samma. Ibland är man bara hungrig och sugen och det är lördag och regnar igen och då kan man pigga upp sig med godsaker. Vi ser vart vi hamnar sedan.

Hundgos för barnen.

Hundgos för barnen.

AC706A20-0273-4C67-8E66-8777EB83AA1B

Detta var imorse. Nu är det kväll och vi har precis tittat på Sandhamn (Nähä?!förvåningen är total) och har ätit den största biten kött jag sett på länge. Rob Eye on the bone, heter sorten och är ungefär fem centimeter tjock. Sorry, om man är vego. Men det händer inte så ofta. Hur som helst så har vi haft en mysig dag. Efter frukost nummer två ovan så åkte vi på bilpromenad i Davistown, där jag ju jobbade innan mitt förra jobb flyttade till Kincumber, och Saratoga.

Bort med den fula tegelgången.

Bort med den fula tegelgången.

D36038EA-4A12-49A4-986D-15A942F4D382

Sedan åkte vi vidare till ett svenskt par i Green Point där vi lånade en mulcher, dvs en sådan där mackapär som äter upp kvistar och grenar. Både T och mannen i paret var väldigt pratglada och vi fastnade i nära två timmar. Som tur är hade de två söta hundar som barnen lekte med, så de var glada ändå. Nu var klockan närmare tre och det var dags att åka hem och äta lunch. Fast på vägen hem åkte vi till Bunnings och köpte underlag till stenarna, bestämde oss för en skottkärra (som ej fick plats i bilen och som T får åka och köpa själv med fällda säten) och efter en snabb lunch hemma började vi äntligen fixa där nere.

Middag.

Middag.

02014EF1-8DF2-40D5-927E-F10F471B1E48

Vi har nämligen bestämt att vi lika bra kan ta bort den gångväg av tegel vi hade från trappan och in mot betongplattan vid källaren. Så den tog vi bort, men hann tyvärr inte mycket mer innan det blev mörkt klockan sex. Det är ju det som är så dumt med höst/vinter. Så imorgon ska vi fortsätta med att jämna ut marken och sätta ytterplankor osv. Vi ska även hinna äta lunch på Shady Palms klockan ett, där vi skulle ätit med fransmännen i påsk om B inte fått Corona. Och lite annat ska också göras. Det blir bra det. Och roligt.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna