VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bubbligt och stenigt.

Så var det fredag igen, hej vad det går! Jag är på toppen av kurvan i min bergochdalbana av känslor och är således på glatt och bubbligt humör. Fastän klockan är nio snart så nu kommer nog tröttheten över mig.

Hej på dig.

Hej på dig.

Dagen har varit bra och vi har haft mestadels soligt och till och med 27 grader ett tag. Sommaren tittar fram en sista gång innan hösten tar tag i oss på riktigt. Idag tog vi äntligen och bestämde oss för vilka stenar vi ska ha nere under altanen, det blir de vi tog hem som tester i den mindre storleken 20mm. Så på söndag kommer det en last med tre skopor, 1m3 sten som ska lastas av på vår garageuppfart (eller vad man nu kallar den då det är en nedfart samt inte alls leder till ett garage).

Idag åt vi lunch på framsidan i solen för ovanlighetens skull.

Idag åt vi lunch på framsidan i solen för ovanlighetens skull.

D741792B-36D0-45CC-90E8-C6B367B021F4 3AC45424-A92F-497D-995F-166933E2BCE2

Innan dess behöver vi förbereda genom att lägga träplankor som ytterkanter för det område vi ska ha stenen i och också lägga en duk under för att hålla ogräs borta. Men det ska bli roligt att få fixa fint i det område som nästan stör mig mest just nu. Vi får se om vi hinner klart i helgen. Det beror på hur dags leveransen kommer och hur mycket det regnar.

Och så en tillbakablick.

Och så en tillbakablick.

Nu är det lite senare och vi har ätit fisk med kokt potatis, skirat smör och pepparrot samt tittat på första avsnittet av Morden i Sandhamn säsong 6. Men det är en konspiration för helt plötsligt när avsnittet var slut så visade det sig att de tydligen inte är runt 50 minuter längre utan över 1,5 timme. Och det gör ju ingenting alls, tvärtom, men vi blev bara så förvånade.

Jag ser nu fram emot ännu en helg med familjen och en massa att göra. Och såklart börjar vi med simskolan klockan åtta imorgon bitti. Bright and early and no rest.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna