VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Balanserar på min lina.

Efter regn kommer solsken. Fast ibland kommer mer och mer regn tills det blir floods, men för mig idag kom solsken. Jag var lugn och glad och effektiv. Det är ju faktiskt ofta så att när man är på väg att ge upp och bara lägga sig ner och erkänna sig besegrad (som jag var igår) så får man en liten skjuts och så vänder det en stund. Vi ser hur det känns imorgon igen.

Frukost och jag. Med en nyöppnad räkning i handen.

Frukost och jag. Med en nyöppnad räkning i handen.

E2FCE808-3938-4338-8635-0B7C52BB7B6C

Jag sitter och har det mysigt i min ensamhet, T är ute och käkar med killgänget, barnen har haft den goda smaken att somna snabbt och jag funderar på vad jag ska mysa till det med på TVn nu när jag kan välja helt fritt själv. Hemma hos inredningsarkitekten lutar det åt. Men det blir nästan beslutsångest när det finns så mycket olika program att att titta på och på olika kanaler.

Allt ser lite rufsigt och ovårdat ut när det är blött.

Allt ser lite rufsigt och ovårdat ut när det är blött.

Jag är generellt i en helt okej period, men jag känner mig skör och som att minsta lilla vindpust kan få mig ur balans och det skrämmer mig. Det finns ju få saker som är så obehagliga som tanken på att tappa sin mentala kontroll och bara falla. Mörkret är så otroligt mörkt. Precis som att vakna mitt i natten och då inte bara känna igen dagen, fast i en mörk version, utan istället känna ångest, illamående, rädsla och obehag.

Mattan hittade sin plats i vår blygsamma tvättstuga. Mysigt! Och så gick jag på en promenad ikväll.

Mattan hittade sin plats i vår blygsamma tvättstuga. Mysigt! Och så gick jag på en promenad ikväll.

0B2AD38E-300B-42BB-A114-2AEB3A5BAD49

Jag balanserar på min lina och hoppas att jag inte ramlar.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna