VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det ska va gött å leva!

Idag är jag så himla glad! För vi har nämligen bokat en liten minisemester! Äntligen!

En bra dag att ha en bra dag.

En bra dag att ha en bra dag.

229E3F8F-9DBE-44D5-AB14-808F96461796

Man kanske inte har kunnat missa det faktum att jag mått dåligt över att vi inte varit på semester på så länge. Jag behöver miljöombyte! Sedan vår sista Sverigeresa 2019 har vi sovit borta en enda natt, hos en kompis. O har i princip aldrig varit på semester. Så kan man ju inte ha det! Så helgen 6-9 maj (fredag till måndag) åker vi till Shoal Bay och bor i en modest lägenhet i tre nätter. Det råkar vara helgen efter Ts födelsedag och på söndagen är det morsdag. Så då kan man fira lite extra. Längtar! Visst, vi har ju faktiskt flyttat och bytt hus under dessa år och det har gjort att man inte blivit alldeles uttråkad och koko, men en liten långhelg är välbehövligt!

Lägenheten vi bokat i Shoal Bay. Det behöver inte vara fancy för att vara bra.

Lägenheten vi bokat mittemot stranden i Shoal Bay. Det behöver inte vara fancy för att vara bra.

Idag var sista dagen innan två och en halv veckas skollov för B. Men eftersom jag och T jobbar som vanligt kommer hon få gå på Holiday Care några dagar här och där. Men för den sakens skull så firade vi med pizza från Four Hands i Terrigal och den var så himla god! Min var 4 cheeses och hade honung och pinjenötter. Vi alla åt med god aptit och B sa att det var den näst bästa pizza hon någonsin ätit. O gillade den också, men pratade mest om att han vill att vi åker till the Mosquito Spray Shop för att köpa myggspray som luktar gott. Det är så gulligt hur små barn tror att varje grej har en egen affär.

Pizza night.

Pizza night.

D2D223B1-0E62-4211-972C-BDCD980B6E86

Dagen har varit bra och vi har fått lite sol mellan skurarna. Humöret har varit på topp och jobbet blev effektivt. Så nu påbörjas helgen på bästa sätt. T sitter på sitt kontor och har den månatliga fototävlingen, ungarna har somnat och jag sitter och äter djungelvrål och funderar på vad jag ska titta på. En mysig kväll som avslutar en bra dag efter en okej vecka som start på en fantastisk helg.

/CC

 


Kommentarer


  1. Camilla 8 april, 2022 on 17:42 Svara

    Trevlig helg ?

    • sydneymamman 9 april, 2022 on 15:31 Svara

      Hej C!
      Men tack så himla mycket! Detsamma till dig!
      Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna