VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte high maintenance.

Jag tror att jag har blivit lurad. Fast om jag ska vara helt ärlig så är det nog mest mitt eget fel.

Så här ser det ut och har sett ut i månader. Jag börjar undra vilket land jag faktiskt bor i.

Så här ser det ut och har sett ut i månader. Jag börjar undra vilket land jag faktiskt bor i.

För några dagar sedan kände jag mig lite nere, trött, början till förkyld och så vidare när jag såg en tjej som jag gillar på IG göra reklam för ett preparat som ska vara jättebra för kroppen. Det är ett pulver som blandas med vatten och blir som en grön juice som man dricker varje morgon. Den innehåller 75 vitaminer och mineraler och en massa göttigheter. Jag brukar inte falla för sådant här, men denna gången gjorde jag det.

Bra eller anus? Det får tiden utvisa.

Bra eller anus? Det får tiden utvisa.

BA2B98DD-079E-4D09-A086-8DA6D56E01D0

Men nu till saken, den kostade $88 för en månad och jag tänkte att skit samma, det får det vara värt för att prova en gång och se om det faktiskt gör skillnad. Men så råkade det vara så att, trots att produkten är från Nya Zeeland, priset var i USD. Och det märkte jag inte förrän jag hade klickat redan. Så det blev ungefär $124 istället. Och det känns ganska jättedyrt för lite pulver. Men så kan det gå! Och jag kanske blir superklar i hjärnan (clarity sägs vara en av effekterna) och frisk som en nötkärna och då är det definitivt värt det! Hur som helst så började jag med denna mirakeldricka imorse och smaken var absolut helt okej. Den smakade inte gräs som jag hade förberett mig på, men däremot hade den den där smaken av proteinpulver som trängde igenom. Men jag kommer att köra på.

Turkosa huset i nattskrud.

Turkosa huset i nattskrud.

Min tisdag har annars varit bra, den har varit blöt (what else is new?), jag blev ganska stressad mitt på dagen när det kom för mycket jobb in i inkorgen på en gång, men jag känner ändå att humöret har hållit sig på rätt sida och det är skönt. Vår nya serie som vi började på igår är säsong två av Young Wallander, så nu blir det middag i form av en låda som T gjorde igår med ris, tomatkross, lök, vitlök, aubergine och lammfärs framför TVn. Och som bekant passar den avslutningen på dagen mig alldeles perfekt. Jag är inte high maintenance på det sättet direkt.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna