VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte bäst alltid.

Imorse halv fem började grannens hund nedanför oss att skälla. Och sedan skällde han hela tiden tills det var dags att gå upp. Han måste ha varit upprörd på något sätt, men det var svårt även för oss att inte bli upprörda när det bara inte slutade. Jag tänker att ägarna ä måste ha varit borta eller något för man låter väl inte hunden bara skälla och skälla och skälla? Det är hon som klipper Bs hår som bor där och baserat på det lilla jag har sett när vi varit där så verkar hon vettig. Det gick ju bra ändå, men var inte helt lätt att trycka bort stressen av att inte få sova som man behöver.

Gymhisselfie.

Gymhisselfie.

Men jag har ändå haft en riktigt bra måndag som sig bör. Jag började med att städa undan i köket och huset efter det att ungarna åkt iväg och sedan satte jag mig med veckoplaneringen. Jag kände inte för att gymma idag heller, men jag tycker på något sätt att så som man börjar veckan fortsätter den ofta, så jag ville ge mig själv en bra start. Så det var bara att dra sig iväg till gymmet vid elva och jag hade faktiskt inte ett jättebra pass, men jag gick dit och det kändes bra efteråt.

Smoothie bowl plus North Avoca.

Smoothie bowl plus North Avoca.

51E42A4D-D2FB-4A2B-AAB1-C7E79A13A0FB 51A1737E-162C-4A3D-B567-E38F9954068E

Jag hade planerat att gå till det stället jag upptäckte förra måndagen för att göra favorit i repris och äta acai bowl, men de hade stängt på grund av sjukdom (läs: Covid) så det gick inte alls bra. Men det finns ett annat ställe också i Terrigal med liknande meny, så jag gick dit istället. Det gick bra det med, förutom att han som jag beställde av var lite irriterande (han pushade något otroligt för att jag skulle beställa proteinpulver i min bowl eftersom han såg att jag hade gymkläder och just hade tränat), men bowlen var god och jag hade en mysig stund där jag satt och läste min bok. Men nästa vecka blir det tillbaka till favoriten.

Måndagspromenad.

Måndagspromenad.

B4D3EC1C-58B3-4948-9F98-6865FA0C3971 4ED67417-BAF5-42DE-8D45-7A95CF730459
Efter gymmet åkte jag till North Avoca- märker man att jag får hang ups på ställen samt gillar rutiner? Där gick jag en härlig promenad med podcast i lurarna. Vid tre var jag hemma igen och läste i min bok som jag läser för jobbet, en bok om att planera sin tid bättre och bli effektiv för den måste jag snart bli klar med. Den är bra och intressant, men lite overwhelming för att det är så mycket tips och råd så man kommer ihåg hälften bara.

T hämtade ungarna tidigt för han hade ett möte halv fem och jag iddes inte åka ut något mer idag. Så nu sitter de och tittar på massa tv medan jag myser runt och pillar och fixar. Jag borde väl leka med dem eller något, men just nu orkar jag inte så de får stirra ögonen fyrkantiga. Man kan inte vara den bästa föräldern alltid. Men det går nog ingen nöd på dem.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna