VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ingen komiker.

Då var det fredag igen. Det har varit en snabb vecka och det bästa är att jag inte har varit så tokbusy på jobbet så jag har faktiskt kunnat lägga tid på större saker, som att lära mig systemen bättre etc. Sådant som stått på listan länge, men förklarligt nog inte blir av när man hela tiden släcker bränder. Nej, jag jobbar inte som brandman. Det var ett uttryck. Och jag jobbar inte som komiker heller. Men det framgick nog ganska snabbt.

Denna tekopp köpte jag igår och den har gjort mig så glad idag. T blev avundsjuk och gick till samma affär för att köpa fler koppar idag. Han vill också dricka te med myskänsla.

Denna tekopp köpte jag igår och den har gjort mig så glad idag. T blev avundsjuk och gick till samma affär när han ändå skulle handla mat för att köpa fler koppar idag. Han vill också dricka te med myskänsla.

FCA972C6-84E6-438E-A528-B00097A4B016

Nu ikväll har K och pojkarna varit här. Vi försöker ha pizzakväll varje fredag, varannan hos oss och varannan hos dem, men det har inte gått så bra på sistone, så det var nog en månad sedan vi fick till det. Och idag kunde inte pappa J komma, men de andra kom ändå som tur var. Det bakvända var att vi vuxna imorse inte var sugna på pizza, så vi bestämde att vi skulle äta lax med grönsaker medan vi skulle ha köpepizza för barnen. Men ikväll när vi kände lukten av pizzorna ville vi alla ha dem istället, men då var det för sent. Fast laxen blev riktigt god, så slutet gott allting gott.

Jag köpte slime till ungarna. Men den som B fick var det sjukaste jag sett. Det är så blött och kladdigt att det knappt gick att tvätta händerna efteråt. Så det åkte i papperskorgen.

Jag köpte slime till ungarna. Men den som B fick var det sjukaste jag sett. Det är så blött och kladdigt att det knappt gick att tvätta händerna efteråt. Så det åkte i papperskorgen.

84727A52-C8F4-4FF7-BD35-9A39ADB6B960 AE5F75A1-A35E-4E54-8DAA-A8E86A3B4E35

Jag har dock känt mig väl trött ikväll och det blev så pass sent (halv tio) innan de gick (helt okej såklart), så jag var nästan beredd att kasta in handduken och gå och lägga mig medan de fortfarande var här. Men som tur var klarade jag mig utan att somna före 1,5-åringen i sällskapet. Nån jäkla måtta får det vara.

Kidsen får mat först, sedan kan föräldrarna ha det bra och äta i lugn och ro.

Kidsen får mat först, sedan kan föräldrarna ha det bra och äta i lugn och ro.

Imorgon är tanken att vi äntligen ska bygga väggen, eller snarare planket, under huset, men nu säger Herr Väderapp att det ska regna hela dagen lång. Vi får helt enkelt se vad som händer. Den familj vi skulle ha över på lunch har avbokat då de fått Corona, så nu har vi inga ”måsten” utom simningen imorgon. Så det är ganska skönt på ett sätt. Möjligheterna är oändliga! Fast inte riktigt kanske med barn, regn, tight med pengar osv. Men vi hittar nog på något. Det brukar vi ju. Har man bara frihet så kommer resten av sig självt.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna