VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min bleka rumpa.

Det blev ett sent gympass idag. Eller, man kanske inte räknar hemkomst 8.40pm som sent, jag har nog tappat konceptet helt sen jag fick kids (bara 7,5 år sedan första gången, haha). Men det jag menar är att man har så mycket att hinna med när man kommer hem. Man ska ju helst dusch, det kan vara bra. Sedan bör man ju äta middag. Och så vill man ju titta på Yellowstone. Och så vill man ju såklart prata lite strunt med fingertopparna här inne också. Därav epitetet sent gympass.

Altanhäng som alltid när det är torrt.

Altanhäng som alltid när det är torrt.

E05A6ECD-9509-4BD6-83CF-179BE3BE7A5D

Men det blev ett bra sådant. Fast jag känner det som att jag alltid säger att det var segt i början men sedan utvecklade det sig till ett bra pass. Och så var det idag med. Jag har inte gjort squats på länge och som tur var så testade jag lite random framför spegeln där hemma innan jag åkte. Jag har nämligen fått för mig att jag böjer överkroppen för långt fram. Och det kanske jag gör. Men det jag skulle komma till är att det var tur att jag gjorde denna test för jag råkade se att mina tights hade inte bara ett, utan två, håll mitt på rumpan och där såg man mitt vita rumpskinn igenom. För nej, jag är inte brun på skinkorna. Så blir det när man inte riktigt passar i att sola i stringbikini. Så det blev till att byta tights och de andra får kasseras. Fast nu när jag tänker på det så lade jag faktiskt tillbaka dem i garderoben. Big mistake!

Måltider och trädblandning.

Måltider och trädblandning i Terrigal.

E6CA4970-A07C-4DF5-BD70-EC47CA11FB6A 9C0EBFC6-8743-4DF4-9080-C75E9686708D

Dagen har i övrigt också varit helt okej. B hade en kompis hemma efter skolan och jobbet har varit som jobb brukar vara. Okej, alltså. Men nu ska jag lägga ner min telefon och hoppa in i duschen för att sedan titta på Gul Sten. Yellowstone – pappaskämt japp.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna